Ako funguje fyzioterapia pre bábätká?
Ako funguje fyzio pre babätka? Treba vymenny listok a hradi nieco poistovna?
My sme isli najprv na neuro vysetrenie a na zaklade toho odporucili cvicenia s fyzioterapeutom,lekarka vystavila spravu.hradila som si vsetko,kedze to bol sukromny sektor,,ale terminy som mala expresne a aj pristup bol vynikajuci
Ak chceš ísť cez poisťovňu, tak treba VL, ak súkromne, tak netreba a platíš si plnú sumu. My sme mali VL od neurológa ale aj tak sme šli súkromne (rýchlosť objednania, prístup, kvalita, venovaný čas atď prevážili).
nás poslala neur., všetko hradila poisť. - cvičenie o ničom
keď sme vymenili fyzio. za súkr. centrum - to sa nedá ani porovnať.... len súkr sme si hradili sami - ale stálo to zato
nás poslala neur., všetko hradila poisť. - cvičenie o ničom
keď sme vymenili fyzio. za súkr. centrum - to sa nedá ani porovnať.... len súkr sme si hradili sami - ale stálo to zato
@deti95060810 viete prosim odporucit sukromne fyzio kam str isli?
Ak chceš ísť cez poisťovňu, tak treba VL, ak súkromne, tak netreba a platíš si plnú sumu. My sme mali VL od neurológa ale aj tak sme šli súkromne (rýchlosť objednania, prístup, kvalita, venovaný čas atď prevážili).
@mima172 prosim kam ste sli na fyzio s babatkom kdr ste boli spokojna?
My sme isli najprv na neuro vysetrenie a na zaklade toho odporucili cvicenia s fyzioterapeutom,lekarka vystavila spravu.hradila som si vsetko,kedze to bol sukromny sektor,,ale terminy som mala expresne a aj pristup bol vynikajuci
@simona92101 kde ste boli spokojna prosim?
@deti95060810 viete prosim odporucit sukromne fyzio kam str isli?
@anonym_25f340 Corpus olomouc
@simona92101 kde ste boli spokojna prosim?
@d_k_n_y Piestany Hendy centrum

Ak ideš na súkromné, tak netreba a hradíš si sama. Ak do zariadenia,ktoré má zmluvy s poisťovňami,treba výmenný lístok ,procedúry a cvičenia hradí poisťovňa.