Ako inhalujú vaše 2-ročné deti?
Ahojte mám taký problém . Malý 2 ročný nechce inhalovať . Potrebujem nijaké rady 🙂 ďakujem
kym si krpec zvykol na masku, tak sme ju len drzali dalej od tvaricky. aj ked to bolo o kusok dalej, paru aj tak vdychoval a postupne si takto navykol.
@nicolas261 ja som mojej vysvetlila ze je chorá tak musí aby bola co najskôr zdravá.Najskor sedela na kolenách manželovi potom som jej už pustila rozprávku a sama si držala masku. Na gumicku si ju dat nechcela ale aspoň si ju držala.Potom sa už aj sama pýtala inhalovat.
Masa a medved v telke a inhalator jedine ultrazvukovy tichy maly masku som prilozila a vdychovala paru.tym ze bol uplne tichucky najlepsie mi inhalovala v spanku ale bolo treba aj cez den..
Síce náš už bol trochu starší (2r9m), ale vydržal mne na kolenách, keď sme si pozerali fotky a videá v mojom mobile. Prípadne potom neskôr aj pri rozprávkach v telke. Pri chorobe sme aj tak boli stále doma, tak aspoň sme tak vyplnili čas. Masku som mu držala ja, neskôr zvládol aj sám. Naposledy aj mladší (1r5m) vydržal asi 10min pri rozprávkach. Inak ich často nepozerajú.

@nicolas261 vysvetlovala som vzdy dolezitost, dovolila som mu drzat si masku aj zapnut inhalator, teraz si uz aj davkuje sam liek. V 2r sme nastavili kuchynsku minutku a rozpravala som mu do uska rozpravku. Ziadne mobily, ani telka. Da sa to, len treba vela vsvetlovat a dieta zapojit. Zapnut, drzat si masku, strazit si cas atd.