icon

Ako liečiť natrhnutú kožičku pri pošve u detí?

majulikmajka
11. apr 2025

Chcem sa opýtať ako ste riešili sk ste mali podobný problém ,prvýkrát sa mi to stalo že som čistila mojej 2,5 r dcérke špinky v oblasti posvy a trošku sa jej natrhla kožička asi 3mm velmi ju to stípalo a ja celá nešťastná s výčitkami že ako sa to mohlo stať keď som opatrná a čistom jemne ,len som ranku očistila skoricelovym cajikom a nechala tak ,ak máte niekto takú skúsenosť vo ešte pomohlo rýchlo zahojiť ?

michaela329
11. apr 2025

@majulikmajka na hojenie takých raniek je fajn dermochlorophyl sprej, ale teda to musela byť veľká neopatrnost...

pralinka25
11. apr 2025

fuha. tak toto teda moc nechapem ako sa da. este aj takemu pomerne velkemu dietatu. prosim ta uz jej to takto nikdy necisti.

liaka
12. apr 2025

@majulikmajka to dieťa sa nekúpe vo vani? Nesedí? Čo si jej robila?

majulikmajka
autor
12. apr 2025

@liaka po kúpaní ,videla som tam spinku ktorú som len zotrela jemne,nikdy sa mi nestalo aby som ju poranila ,ale vyčistila som ti hneď skorocelovym čajom ,dnes je to lepšie už…

majulikmajka
autor
12. apr 2025

@pralinka25 chceš mi povedať že ty čine dieťa si nikdy necistila od bábätka s vlhčenou vreckovkou?niekedy mydlom nevycistis všetko ….

paradajkova
12. apr 2025

Ja davam cicatridinu, sice mam chlapca, ale tiez mal uz zo 2x malinku ranku na pipiku, ako si ho zmolil a super sa to zahojilo. Pozri ci nemas doma este v zaruke od porodu, ak si kupovala, celkom dlho byva v zaruke.

pralinka25
12. apr 2025

@majulikmajka nie fakt sa mi to nestalo a to mam dceru. a vlhcenou uz vobec necistim genitalie. max ritku ked nie sme doma. inak pod vodou. ale celkovo cistit s takou silou az tam sposobis ranku?
nicis jej mikrofloru takym drsnym cistenim este aj tymi utierkami. ak tam ma niec ved ju posad do vane nech sa pohra potom jemne utries ale tiez odtial potial.

majulikmajka
autor
13. apr 2025

@pralinka25 spinku som jej čistila možno po dvoch mesiacoch alebo 3 inak nečistim vôbec utierkami,ani ich nepouzivam ,vravím ze som čistila jemne spinku alebo povlak určite Nie priamo tam ale úplne na inom mieste ,proste sa stalo ale chápem že sa to nedá pochopiť ,už je to aj zahojene