icon

Ako liečiť periorálnu dermatitídu u detí?

17. dec 2024

Mamičky prosím pomoc ja už naozaj neviem syn mal okolo úst červené fliačky a také malé vyrážky
Po každom jedle mu umývam ústa aby mal čisté a suché a natieram Biodermou perí-oral
Neustupuje to
Minulý týždeň som bola so synom na výter pretože som sa obávala Zlatého stafylokoka ktorý sa však nepotvrdil
Ale má streotokoka keďže nemá žiadne vedľajšie účinky antibiotiká mu nechcela doktorka dať
Boli sme aj na možným kde nám povedala že to zmizne samo a mame len premastovat krémami ,lenže ja už neviem akými
Dnes som skúsila fenistil možno pomôže
Prisim nemáte nejakú dobrú masticku ktorá mu pomôže ?

nikpa
17. dec 2024

Malý to má už asi tretíkrát a veru nezaberá na to nič. Dostal 3 ATB maste a nič. Tiež som skúšala tu biodermu co máte aj vy, aj podobnú od Uriage, ichtiolova mast, zinkova a neviem co ešte všetko ale naozaj to treba asi len vydržať. Počas toho treba niečo na imunitu. Ja dávam B, D, probiotika a imunoglukan. Každý večer vyčistím s borovu vodu a natriem s propolisovou masťou. Táto kombinácia sa mi zdá, že mu to ukludni a nemá to také červené. Ešte mu prvýkrát keď to mal zabralo natierat s rakytníkovým olejom.

xxemma
17. dec 2024

My sme mali robenu masticku zmizlo po tyzdni, uz sa nevratilo.

mamickalisticka
17. dec 2024

Skin cap... Stoji okolo 16eur. Jedine to mojim deťom pomáha. Neznášam tuto chorobu!