icon

Ako liečiť vyrážky na vnútornej strane lakťa?

mathik84
11. apr 2024

Ahojte mamičky. Prosim vas neviete mi poradiť co moze mat moja skoro 2 rocna dcera za vyrazky na vnútornej strane lakťa?Ma to uz zo 5 dní,len na tomto mieste,nikde inde a nesvrbi ju to zrejme,lebo si to neskrabe..Neviem ako jej to mam ošetriť.Dakujem za rady.❤️

Ako liečiť vyrážky na vnútornej strane lakťa?
llucciaa
11. apr 2024

piata choroba alebo nejaká alergická reakcia. nespapala niečo neobvyklé alebo nejaká kombinácia jedál?

mathik84
autor
11. apr 2024

@llucciaa piatu chorobu uz mala pred asi dvoma mesiacmi,no neviem co mohlo zo stravy uškodiť,tazko povedať 🤔neviem ci jej to mam niecim potierať....

ivanabat
11. apr 2024

Syn to máva, je to v podstate z potu, nám na to pomáha La roche Posay cicaplast baume B5.

anavixy
11. apr 2024

Mozu byt potnicky. Umyvat cistou vodou, mozes pripadne hypermangan, ale nemusis, ak nesvrbia a nie su nejake extra cervene. Cicaplast baume je super na vsetko, na potnicky je vyborny a urceny (hlavne na svrbive) Uriage Pruriced gel. Moze ist aj o nejaku kontakt u dermatitidu, nemohla v tom mieste prist do styku s nejakou rastlinou vonku napr alebo s nicim co by mohlo alergizovat? Mozes dat aj fenistil gel, ako antihistaminikum.