Ako liečiť zápal u dievčatka?
Ahojte, mám dievčatko 3 a pol ročné. Dnes sa sťažovala že ju pri močení bolí tam dole, pozrela som jej to a má všetko veľmi začervenané. Učím ju samú sa utierať, myslím si že to máme z toho. Nikdy sme takýto problém nemali, maminky raďte aké maste sa dievčatkám hlavne takýmto malým davajú? Po prípade ísť ku pediatričke?
Ďakujem
Mali sme tiež ten problém,urologicky čaj..odporučam ísť k pediatričke,lebo sa jej to bude opakovať ,ked neprelieči..biseptol nám na to predpísala..
Imazol krempastu nám dal gynekológ. Vracia sa jej to vraj tiež z nesprávnej hygieny po toalete. Hádam sa to čoskoro naučí.
Weleda nechtikova masticka a Urinal sirup
Rozhodne k pediatričke a rovno aj ranný moč. Moja dcéra s týmto máva bohužiaľ problémy. Ráno vo vani osprchuj zospodu a rovno nech sa vyciká do skúmavky (vtedy nebýva moč znehodnotený). Ešte ju utieraj ty, môže to byť aj týmto spôsobené. A kúp v lekárni Blokurima a dávaj to, veľmi to pomáha. A brusnice papať.

@kajka951 ak aj vnutro macmiror, ak zvonka framykoin ten zaberá krásne. Detto ak jej nevadí TJ nieje ekzematicka sedavé kupele v hypermangane.