icon

Ako najlepšie podporiť imunitu detí?

22. okt 2024

Zaujímajú má konkrétne potraviny, tipy, rady.. Najlepšie niečo prírodné bez liekov.
Ďakujem 😊

engel76
22. okt 2024

1x tyzdenne plavanie, 2x tyzdenne pohyb.kruzok a sirup immun44

lucia23529
22. okt 2024

Veľa ovocia a zeleniny 🙂

vakatko
22. okt 2024

Vývar z kostí, bio kurča, hovädzina, Probiotické potraviny - kefír, biely jogurt, acidofilné mlieko, kyslá kapusta ...
Potraviny bohaté na omega 3 kyseliny losos, tuniak, makrela, vlašské orechy, chia konopné ľanové semená ...
Pridávaj do varenia kurkumu, zázvor, tymián, fenikel, cesnak, cibuľa, oregano ... (kari)
Ovocie bohaté na vit C (citrusy, kiwi, čučoriedky, černice, jahody ..)
Bezlepkové obilniny pohánka, quinoa, pšeno, ovos ...
Brokolica, karfiol, kapusta, mrkva, tekvica, zeler, kel, špenát, avokado, kokos
Echinacea, Baza čierna, šiitake, reishi, Zinok, vit D ...

autor
22. okt 2024

Ďakujem vám za tipy 😊

emasss111
22. okt 2024

Rozmanitá strava, veľa ovocia a zeleniny, teraz som začala dávať Déčko a každý deň pohyb na čerstvom vzduchu...a ešte sa snažím veľmi nebabušiť, dcéra ide ráno do školy len v nátelniku a softshellovej bunde 🙃

biglovemom
22. okt 2024

Plavanie v lete v zime, vonku za kazdeho pocasia aj ked silno prsi a fuka( a u nas casto fuka),vela spanku kvalitneho.
Neobliekat moc (ale pocuvat na dieta )

O strave ja pomlcim radsej😂😂😂 ale ovocie zelenina jej nechyba je max 3x rocne chora(6r bude mat)

sono2
22. okt 2024

Nič.
Normálne varím, sme vonku často. Leto kúpanie, more, zima lyžovanie aj Alpy aj doma opäť vonku kúpanie sa vonku vnútri. Vitamíny žiadne

milka1988
22. okt 2024

@vakatko mám doma nejedaka od narodenia ( po mne) a z toho vymenovaneho mi nezje ani keby mal hladom umrieť 😁
Aj že veľa ovocia a zeleniny môžem snívať 🙈

aislin4
23. okt 2024

Otužovanie teda veľa na čerstvom vzduchu, nebabušiť.