icon

Ako odstrániť smegmu u detí?

28. júl 2025

Syn 16 mesiacov, už má na penise z dvoch strán smegmu, asi to je to biela hrčka, vacok. Čo s tým ? Pomaly každý deň sťahujem predložku v sprche. Keby som mohla pridám aj foto ale asi sa to nemôže. Nechať to tak alebo ako odstrániť tu segmu?

pininka1
28. júl 2025

Určite ukázať pediatricke, ale ja by som to určite odstránila jemne, uvarila repik a stou vodou. My sme si užili s fimozou, takže určite nenechať len tak

autor
28. júl 2025
@pininka1

Určite ukázať pediatricke, ale ja by som to určite odstránila jemne, uvarila repik a stou vodou. My sme si užili s fimozou, takže určite nenechať len tak

@pininka1 a čo je to fimoza? Preboha porazí mám určité pôjdeme k lekárke, momentálne nie sme doma. Len mi to už príde dosť veľké tie vačky

jaskolka
29. júl 2025
@anonym_autor

@pininka1 a čo je to fimoza? Preboha porazí mám určité pôjdeme k lekárke, momentálne nie sme doma. Len mi to už príde dosť veľké tie vačky

@anonym_autor fimoza je ľudovo povedané úzka predkozka, ktorú mu nevieš dobre alebo úplne stiahnuť. Skús kúpiť Pinďa masť (normálne sa to tak volá,bez srandy)a natri mu to, uvoľní to dosť a potom opatrne repikom alebo teplou vodou mu vymyt to biele.

domka222
29. júl 2025

Aj môj mal takú guličku. Bol to nahromadený maz. Dr predpísala kortikoid,ktorý som dala pár krát a pekne sa na tom mieste odlepila a dalo sa to vyčistiť.

autor
29. júl 2025
@domka222

Aj môj mal takú guličku. Bol to nahromadený maz. Dr predpísala kortikoid,ktorý som dala pár krát a pekne sa na tom mieste odlepila a dalo sa to vyčistiť.

@domka222 ďakujem 🙂

autor
29. júl 2025
@jaskolka

@anonym_autor fimoza je ľudovo povedané úzka predkozka, ktorú mu nevieš dobre alebo úplne stiahnuť. Skús kúpiť Pinďa masť (normálne sa to tak volá,bez srandy)a natri mu to, uvoľní to dosť a potom opatrne repikom alebo teplou vodou mu vymyt to biele.

@jaskolka nám to nejde vymyt to , ono to je tam akoby prilepene prisate k pindovi

autor
Autor odpoveď zmazal
domka222
29. júl 2025

Môj to mal teda podstate menšie, keď som to začala riešiť. Na toto ti asi bežná volnopredajna masť nepomôže a budeš musieť riešiť s lekárom.

autor
29. júl 2025
@domka222

Môj to mal teda podstate menšie, keď som to začala riešiť. Na toto ti asi bežná volnopredajna masť nepomôže a budeš musieť riešiť s lekárom.

@domka222 ďakujem prosím ťa rovno urolog alebo pomôže aj pediater?

pininka1
29. júl 2025
@anonym_autor

@domka222 ďakujem prosím ťa rovno urolog alebo pomôže aj pediater?

@anonym_autor išla by som najprv za pediatrom, lebo urológovia majú tendenciu hneď nasilu sťahovať a radšej najprv skúsiť doma v klude

autor
29. júl 2025
@pininka1

@anonym_autor išla by som najprv za pediatrom, lebo urológovia majú tendenciu hneď nasilu sťahovať a radšej najprv skúsiť doma v klude

@pininka1 ďakujem a doma ako skúšať predkozku presťahovat koľko to dá a dufat že sa to uvolni a vyjde samo či ?

anonym_66ed50
29. júl 2025

Nášmu to museli otvoriť a vyčistiť v nemocnici ,lebo sa mu to zapálilo. Robili mu to dva x s odstupom viacerých rokov . raz mu to robili v narkoze lebo som inak nedovolila, druhý raz s ním bol ex manžel na pohotovosti a ten mu to nechal strhnúť len tak na ambulancii skoro ma porazilo . Tiež by som šla najprv za pediatrom po kortikoidy

domka222
29. júl 2025

Podľa mňa by mu pomohola kortikoidná masť. Predpíše aj pediater,ak ťa teda s malým neposunie rovno k odborníkovi, keď to bude vidieť.

autor
29. júl 2025

Ďakujem Vám mám jednu masť volá sa Leo môžem skúsiť aj tu kým sa dostaneme k lekárovi?

drahomirrra
29. júl 2025
@anonym_autor

Ďakujem Vám mám jednu masť volá sa Leo môžem skúsiť aj tu kým sa dostaneme k lekárovi?

@anonym_autor Nedavaj mu ziadnu mast pokial uz bola otvorena, je kontaminovana. A hybaj k doktorovi, fotku zmaz.