icon

Ako ovplyvňujú vitamíny Jamieson močenie detí?

sisi2212
Dnes o 07:25

Ahojte, mate niekto skusenost, že by dieta mohlo častejsie mocit z vitaminov??? Syn dva tyzdne castejsie moco, ma 6 rokov, vysetrenie mocu, kevi zakladne ma všetko v poriadku. Uziva iba vitaminy Jamieson, multivitamin. Ďakujem

anonym_ec460e
Dnes o 07:29

urcite nie z toho

sisi2212
autor
Dnes o 07:31

Lebo vsimla som si, ze ma po nich aj taky zltsi moc rano, preto ma napadlo, ci to nemoze mat suvis aj s tymto

sara07
Dnes o 07:38
@sisi2212

Lebo vsimla som si, ze ma po nich aj taky zltsi moc rano, preto ma napadlo, ci to nemoze mat suvis aj s tymto

@sisi2212 však ich vysad a sleduj aspon 7 dní a uvidíš sama

viestta
Dnes o 07:52
@sisi2212

@sisi2212 zlty moc ma z riboflavinu, ktory multivitaminy obsahuju

anonym_ec460e
Dnes o 08:18
@sisi2212

@sisi2212 to mas to iste ako keby si pila repu alebo jedla tiez budes mat zafarbenu stolicu aj moc.
sleduj kolko pije a kolko vycuraj. ak viac pije tak je jasne ze bude chodit castejsie curat.

sisi2212
autor
Dnes o 08:22
@anonym_ec460e

@sisi2212 to mas to iste ako keby si pila repu alebo jedla tiez budes mat zafarbenu stolicu aj moc.
sleduj kolko pije a kolko vycuraj. ak viac pije tak je jasne ze bude chodit castejsie curat.

@anonym_ec460e praveze je to zle odsledovat, len cez vikend, lebo cez den je v skolke, ale vidim, ze napriklad rano zvykol cikat raz a teraz mi uz pred skolkou cika aj 4-5x, vidim kolko cika, ked pride domov a cez vikend vidim, ze to je aj 20x denne …. skusim tie vitaminy vysadit na par dni a uvidime, lebo moc a krv zakladne, aj take ze cukor, oblickove, zapalove, pecenove, vsetko ma ok

anonym_02aa14
Dnes o 08:23

Vysad tie blbosti a mas po probleme 🙄

sisi2212
autor
Dnes o 08:24
@anonym_02aa14

Vysad tie blbosti a mas po probleme 🙄

@anonym_02aa14 vysadim určite a uvidim, ci to prejde

anonym_ec460e
Dnes o 08:35
@sisi2212

@anonym_ec460e praveze je to zle odsledovat, len cez vikend, lebo cez den je v skolke, ale vidim, ze napriklad rano zvykol cikat raz a teraz mi uz pred skolkou cika aj 4-5x, vidim kolko cika, ked pride domov a cez vikend vidim, ze to je aj 20x denne …. skusim tie vitaminy vysadit na par dni a uvidime, lebo moc a krv zakladne, aj take ze cukor, oblickove, zapalove, pecenove, vsetko ma ok

@sisi2212 tak toto si mala dat do statusu, urcite smer DR lebo to nie je normalne ist 20krat a necakat

anna777115
Dnes o 08:45

Vitaminy skupiny b ovplyvňujú hustotu aj zfarbenie moču. C-ečko môže spôsobiť častejšie mocenie, kedze pôsobí stimulacne na obličky a močový mechúr. Moja osobná skúsenosť a rada od nefrologa, ziadne syntetické vitaminy. Je to proste len farmaceuticky biznic. Počas zimných mesiacoch doplnit jedine d vitamín a to je vsetko. Vela ovocia, zeleniny, strukoviny a pestrú stravu.

clodika22
Dnes o 09:25

Tiež si nemyslím, že to môže byť z toho. Jedine, ak by mal tmavší moč, inak nie.

jeennyv
Dnes o 09:49

@sisi2212 mne ich znacka nesadla, ano chodila som vkuse na wc ….som zobrala tabletku a nevedela som sa docurat doslova, teraz beriem od dr na predpis a ok…aj vitaminy mozu skodit