Ako podať čierne uhlie 4-ročnému dieťaťu?
Prosím vás ako mám podať môjmu 4r synovy čierne uhlie ? Nič iné nám nezaberá a už 3 dni hnackuje
Veď to môže normálne rozrýzť, prehltnúť a zapiť vodou. Mojim deťom to chutilo, vždy si pýtali ešte viac.
@anonym_autor aj smectu ste skusala??
Rozdrvit podať a zapiť;)
Nechcem byť blbá a porovnávať dieťa so psom, ale nášmu psovi dávame uhlie podrvené vo vode a striekačkou, tak možno by sa tento spôsob dal aplikovať aj u detí...
Nechcem byť blbá a porovnávať dieťa so psom, ale nášmu psovi dávame uhlie podrvené vo vode a striekačkou, tak možno by sa tento spôsob dal aplikovať aj u detí...
@anonym_88f4e4 myslím si že ani psovi ani 4 ročnému dieťaťu netreba dávať čierne uhlie striekačkou
@anonym_autor keď som bola malá, mama nám vždy rozpustila v lyžici vody a tak dala, plus zapiť. Dalo sa to 🙂
Rozpustiť a dat vypiť vo vode, prípadne na kúsky a zjesť,také dieťa by už mohlo pochopiť,že musí to zobrať,lebo mu to pomôže.
@anonym_autor Moj to normalne rozhryzol, chuti mu to. Mne to v detstve tiez chutilo.
A co je to “nic”? Tasectan, smecta, nekadex, enterol - davali ste? Za 3 dni nejake zazraky cakat ani nemozes.
Skúste Carbofit sirup pre deti, ma kolovú príchuť

Daj to na menšie časti a zapiť?