Ako pomôcť 17-ročnému s psoriázou vo vlasoch?
Ahojte mohli by ste mi poradiť brat má 17 rokov dostal psoriázu má ju len v hlave no bohužiaľ sa uzavrel má z toho depresie hanbí sa ostrihať atď viete poradiť nejaký šampón prípadne liečiteľa ktorý vyrába maste na zmiernenie za každu radu ďakujem
Vsetko vyhodene peniaze, moj brat to ma uz dost dlho, vyskusal uz snad vsetko.. nic nepomohlo :/
Muz ma,deti maju a poviem ti,ze ked ani ucitelka nevedela rozoznat,ze sa to supe koza a vsetko to je vo vlasoch,tak je to az smutne.Ucitelka mi raz volala,ze syn ma vsi,mohla som jej vysvetlovat,ze je to psoriaza,listok od doktorky som tak ci onak musela doniest.
Ma to aj dcera za usami,dokonca aj v dierkach,radsej uz ani nausnice nenosi.No maste na to pomahaju framykoin som jej na tie usi davala.
Clobex je úplne top na psoriazu, len je na predpis pretože je to kortikoid
@amiy a teda mne nepomáha stres. To môžem čokoľvek mastiť, iba akoby zmierňujem zápal ale stále ju mám. Ja ju mám od 6r. Ale teda mala som obdobia, že rokyyy nič. Ani jedno ložisko.
Teda ho ukľudni, že to nieje trvalé. A vlasy sú super, lebo tam sa to lahko zakryje. Ja som mala v puberte tvár. To bolo smutné
Enstilar - pena 👌na odporúčanie kožného lekára
@petteri z toho čo som doposiaľ skúsila bez kortikoidov, je Dercos najlepší.
Momentálne mám stresujúce obdobie a keď si dám aj kortikoid, mám po 5.dni opäť zapálené ložisko. Tak skúšam a testujem ďalej mimo kortikoidov. Dlho som pokukovala po tých konopnych vyrobkoch a ten konopný táta má skvelé recenzie. Tá masť je ozaj skvelá od nich. Výrazne sa mi zmenšil zápal.
Bez Dercos, iba Psoristop, som kremovala každé 2-3h aby nesvrbelo. S Dercos cca 6-8h vydrží s krémom.
Iba uvediem na pravú mieru psoriáza sa "nedá dostať" je to autoimunitné dedičnej ochorenie.. v prvom rade je výborne si nájsť odborníka, ktorý má s týmto typom ochorenia aj skúsenosti..nie mastickara, ktorý predpisuje mastičku za mastickou.. odporúčam Nové Zamky- neviem ako sa volá, dr.v nemocnici .. niekoho kto síce vyskúša aj mastičky, potom sú aj rôzne tabletky pri rozvinutejsich prípadoch a v poslednom prípade biologická liečba.. veľmi drahá záležitosť preplácania poisťovňou, avšak zdravotný stav musí byť dobrý na túto liečbu a tiež nemusí zabrať.. muž mal veľké problémi s týmto ochorením.. klop klop, zabralo ..
A produkt napr.Belosalic pomohol mužovi..
Určite návšteva salóna @hairtherapy
Aj mne pomohli len oni.
@jozinzbazin22 no presne že niektorý ľudia to nepoznajú a ich poznámky sú dosť než zarážajúce 🙂
@ls1997
@kittykat22 lebo asi logicky nepomohlo nemusíš ma tu ponaucat moja mama s tým žije 35 rokov ja som prišla poradu nie pre otázky prečo