icon

Ako pomôcť 3-ročnému dieťaťu s aftami a norovírusom?

dasabarova
7. jan 2025

Ahojte chcela by som sa poradiť moja mala ma 3 roky a boli sme hospitalizovaný na detskom oddelení koli vysokým teplotám zistilo sa ze ma norovirus a v puse afty vyplachujeme tamtum verde + mesocain lenže malá mi nejdela už 3 deň vôbec nič piť pije aj lieky spapa ale jest nechce nič strasne jej aj škvrka v brušku lebo je hladná ale nič do nej nedám kúpili sme detske výživy skúšali sme polievočku ale všetko vipluje a hrozne plače keď ju aj prehovorim aby niečo spapala tak vypluje a hrozný REV... ja už neviem ako jej mam pomôcť.

vanilkovazmrzka
7. jan 2025

No boli ju to… so slamkou asi nevie pit ze :( skus jej vyplachnut s tym tantum verde a hned potom skus nejake jedlo, kym este ucinkuje a ma trochu tie usta strpnute a menej citi bolest

dasabarova
autor
7. jan 2025

@vanilkovazmrzka skúšali sme všetko ale nič len je unavená stále koľko myslíte že to bude trvať?? Lebo od včera sa jej jazyk už oveľa zlepšil ale aj tak nechce jest .

vanilkovazmrzka
7. jan 2025

@dasabarova vobec neviem odhadnut… prepac :( ja som kedysi mavala afty vela a casto, len to co si pamatam je uz z mojho dospeleho zivota a tazko povedat ako sa s tym vyrovnava detsky organizmus. Kazdopadne ak vidis zlepsenie, tak super, uz to snad bude kazdy den lepsie a lepsie
Drzim palce

vanilkovazmrzka
7. jan 2025

Treba skusat to jedlo, stale, lebo jest lieky a nejest ziadne jedlo tiez nie je velmi dobre

anna777115
8. jan 2025

Začni jej dávať b komplex a v lekárni kúp gél na afty.Je to taká malá fľaštička ktorá má na vrchnáku, maličkú stierku s ktorou jej tie afty pretrieš, ono to vytvorí, taký ochranný poťah a dobre to znecitlivie aj to pomáha liečiť.

saharse
8. jan 2025

ja som synovi(1rok) vyliecila afty v ustach za cca 2/3dni propolisom. na lyzicku vypit 10kvapiek. kupovala som cez stranku apipraktik

galioska
8. jan 2025

@dasabarova skus jej dat nieco jest cez slamku, taje riedke...