icon

Ako pomôcť bábätku so zapareným zadočkom?

simka000000
15. okt 2024

Zdravím všetkých môj synček má má mesiac a už asi viac ako týždeň keď sa vikaka začne strašne plakať a mal aj trošku krvi v stolici ..on sa vikaka každý deň aj dva krát cez deň ale ťažko ..musí to tlačiť trápi sa ..tak som snim bola u dr. Povedala že mu praskol konecnik a že na to sa nedáva nič ... Viem ona je doktorka ale ja som preboha mama a som už zúfalá veď to dieťa krici od bolesti a ja neviem čo mám robiť ako mu mámpomoct ... Natierala som zadoček so sudokremom teraz skušam pitijol či jak sa to volá... Je to podľa vás normálne že mu nič nedala ..také malé bábätko a takto trpieť ..som zúfalá už .....

ronie338
15. okt 2024

Sudokrem po každom prebaleni, umývať len čistou vodou alebo repikom. A ak je kojene častejšie dávať, môže mať problém ze ma malo tekutín. Pripadne skúsiť dat trosku prevarenej vychladenej vody. A keď tak spýtať sa v lekárni ci niečo ešte poradia. Lebo majú s tým bábätka problém keď majú málo tekutín, potom je hovienko tuhšie a ide ťažšie von

simka000000
autor
15. okt 2024

@ronie338 není kojeny davam mu nutrilon comfort anti colic sme boli aj v lekarni tak tu masticku ako som pisala že pitijool a natierat stym ale to podľa mňa nepomôže keď ani sudokrem nepomaha

ronie338
15. okt 2024

A probio dostáva? To je tiež dôležité pri deťoch na um aby mali a potom im lepšie trávi bruško aj tam môže byť problém. Preto sa môže aj tak pucit

anavixy
15. okt 2024

Podla mna mu skor nesedi mlieko alebo ma abkm, nie nedostatok tekutin.. a ano, je to normalne ze mu na to nic nedala, lebo nema co, ono sa to rychlo zahoji bez liecby, ak nebude mat stale taku tvrdu stolicu, ze sa mu to bude dookola opakovat. Sudocrem by som ja nedavala vobec, ma to strasne zlozenie a navyse parfumaciu, nic, co chces na podrazdenu pokozku. Takze urcite to nie je ze nieco nepomoze lebo ani Sudocrem nepomohol… Je toho kopec na vyber Pythiol, rybilka, spiridea krempasta, mozes dat aj framykoin ak mas doma… Probiotika davas? Nasad Biogaia alebo Probiofix baby.