Ako pomôcť dieťaťu pri prejavoch 5. choroby?
Prekonali ste s detmi 5 chorobu? Dietatu zacal sopel, upchaty nos, sem tam pokašliavanie, a zachripnute hrdlo dole, nemala cervene. Boli sme u lekara ten nam dal kvapky do nosa a tbl. na alergiu na odpuchnutie, o den neskor zacala mat okolo nosa cervene flaky, kaslanie, zaľahnite v ušiach na dalsi den sa flaky zhoršili, lúča pri nose ebidve, cely nos a okolo nosa pri očiach cervene, Pali, stipe k tomu fuka nos uz 4 dni katastrofa. Vcera vyletela horúčka na 39, dnes okolo 37,5 a klesne sama okolo 37, dnes sme boli u dr. absolutne mi nespomenula 5 chorobu. Ako by nieco take neexistovalo. Masť a nic podobne jej nedala na nos. Iba atb. …. A ja neviem ako jej pomoct, obklady si dava na to s jemným mokrým uterákom co ju to Pali ak nema priložené, vstup do nosa nosné dierky ma uz opuchnute, lesklé ide jej to do chrasty ako to ma vysušené , navlečené, lebo iba vtedy vie vydrzat chvilu, ked ma studene priložené. Cudne je na tom ze my sme uz 5/6 chorobu mali tiez cervene lica a po par dnoch vysev, teraz vysev tela nema. Iba jednu čudnú vyrazku na cele. Kasle menej, sopli menej a teplota je nizsia dnes bez liekov, ako pomoct pri tlakoch zapichnutými nose s červení????
ja som piatu chorobu zistila az tak, ze sa jej vyhodili horuce flaky na licach.. dovtedy normalne chodila do skoly, nakolko nemala nic ine...

Oprava- preskakuje mi mobil. Ako pomoct pri začervenanom nose, palivom, ? Ma 10 r.