Ako pomôcť dieťaťu s upchatým nosom?
Dobry vecer, syn mal chripku, držalo ho to dlho, mal teploty, hrozny kašeľ, hlieny a má upchaty nos. Uz mu je lepsie, len ten nos. Naparuje sa, mame inhalator, prestriekavam morskou vodou, kupila som mu hapčí, no stale sa mu niekoľko krat denne upchá. Co s tym. Ja som zúfalá uz…
Treba mu dat do nosa kvapky s účinnou látkou (napr. Muconasal Plus) a nie morskú soľ.
A preco ho trapis a nekupis mu normalny sprej??
@belllinka tiež to nechápem...
normálne kvapky /sprej do nosa určené pre jeho vekovú kategóriu, toto je len trápenie, evidentne tam pretrvávava opuch sliznice
No ved prave olynth používal tyzden a uz viac nemoze, je to návykové.
Tak zmeň značku spreju.
Tiež som prekonala chrípku a presne sa mi asi ako posledný prejav spravil hrozne upchatý nos. Asi týždeň som si musela sprej striekať, bolo to hrozne nepríjemné.
Neboj, závislosť sa mu nestane, musíš mu pomôcť.
Skoré uzdravenie!
@ankare ďakujem, včera cely den nedostal olynth, doobeda v škole mal upchatý nos, ale na piatej a šiestej hodine sa mu obe nosné dierky uvolnili. Vecer si dal este teplu sprchu a vodu mieril na dutiny. Spat isiel s uvoľneným nosom, ani v noci nepotreboval kvapky. Len jedna sa mu zapchala ale nad ranom sa uvoľnila. Dnes zas pokračujeme bez kvapiek. 😀👌🏽ja si myslim, te ta nádcha trvala preto dlhšie, lebo používal olynth a ten nos si rýchlo zvykne na tu chémiu.
Este by som dodala, ze som na YouTube nasla postup ako si masírovať dutiny na uvolnenie, aj to som mu robila aj sebe a pomohlo.

8 rokov