Ako posilniť detskú imunitu?
Co davate baby na imunitu u deti ? Ideme z choroby do choroby ma to uz nebavi deti 8 a 3
C, D, probiotika mi boli odporucene a najnovsie cmulacie imunoglukan
@terez26 ktore konkretne?dost som o nich pocula..
@mon1806 je taká doba. Rodičia dávajú v kuse choré deti do školy či škôlky. Čo počúvam dookola všetci sú chorý. My sme na Tom tak isto, v kuse týždeň dva škôlky a dva týždne doma. Boli sme aj na imuno alergo , zistili aj nejaké alergie ale imunitu má v norme. Skúšala som už kadečo, proste nič nepomáha. Ak je niekto v triede chorý, a je s ním dieťa 8 hodín v kuse niekoľko dní samozrejme že ochorie. Ja sa už nerozculujem a čakám kým to prejde dúfam že v škole sa to polepší 😀
@mon1806 keď vitamín C tak uz aspoň lipozamalny vit c má najlepšiu vstrebatelnost.
Vit D kľudne zvýšené dávky počas zimného obdobia
5 dňovu kúru Arkodefense kids ( môj bol nonstop chorý keď nastúpil do jaslí od 1,5 roka, až tak že som ho radšej odhlasila po 7 mesiacoch. Od septembra som mu začala dávať počas celej zimy Arkodefense kids ( vždy na začiatku mesiaca 5 dnova kura) a nebol chorý vôbec, ani chrípka nič. Teraz chodí do škôlky tri týždne a nemal ani len soplik.
Plus my pri podozrení na chorobu hneď nasadím tinktúru kapucinku väčšiu z pupenov keďže je to silné ATB, antivirotikum, na streptokoky, ecoli, atď...
No a samozrejme čo každý povie veľa ovocia zeleniny, chodiť von za každého počasia ( niekedy ani to nepomôže)....
Ideálne je na posilnenie imunity otužovanie plávanie a saunovanie takým deťom netreba ani vitamíny
ja uz sa nevypytajume na imunitu atd uz to vlastne ani neriesim uz som rezignovala na taketo veci a to riesit stsale ja len ze toto takto nemozoe ist dalej ved ano stale su ludia chori dospeli deti ved toto nebyvalo , pamatate si zeby vase mamy otcovia boli od vas chori a boli s vami doma chori?no ja veru nie ani raz odomna rodicia nic nechytili a to som mala cele deststvo anginy zelene sople... jednoznacne asi je niekde proste chyba v tomto pos.... systeme svete kazd sa stale vypytuje na doplnky imunity ved uz kazdy vyskusal urcite vsekto a stale dokola ved lekarne su plne doplnkov asi je ich milion ...ale ked sa clovek nadtym zamysli asi toto neni proste cesta, uz je ludstvo asi stratene ja uz neviem co si mam o tom myslet...doplnky nam proste nepomozu a ani nepomahaju, asi je to ozaj tou stravou a zivotnym stylom, vzduchom, vodou...neiem
ved uzlen to si pozrite ved kazde druhe dieta ma alergiu nejaku...dospelym ktori nidky nic nemali zacinaju tiez ...mam pocit ze najzdravsi su stari ludia dobre maju tlak srdce ale to je take noramlne ale nejake choroby "nevysvetlitelne" atd ved to oni ani nemaju a ked ano tak je to vynimka kopa v ihle sena....ved mladsi su chosi ako stari , to preto ze vacsinu zivota zili normalne a uz to doklepu aj ked na nich nieco mozno uz vplyva to telo zas hned nereaguje a uzto doklepu ale co deti a my rpacujuci co nas caka este 30 rokov robit tak neive co bude...
@simona92101 ja konkrétne ráno dávam čistý nostek, keď sú sopliky niektoré mamičky ho aj kvapkaju ale ja som ešte neskúšala...lactoferin dávam preventívne jednu tobolku ale ja dávam len jednu bo je to drahé jak slak... a ešte dávam betaglukqn boost od neho

@mon1806 vitamín C a D. C celoročne, D okrem leta.