Ako posilniť imunitu detí?
Dobrý deň prajem poraďte niečo účinné na imunitu u detí. A aké máte skúsenosti s masťami na hrudník pri chorobe? Poraďte nejakú z lekárne.
Ďakujem
Mast na hrudnik je na imunitu? Podla mna sa dava len pocas choroby, aby sa rychlo vyliecilo, ci? Ale mozno sa mylim, takto to mam ja zafixovane aspon 😀
U nas fungovala klasika, kazdy den pobyt vonku, len ak lialo cely den tak sme nesli, inak za kazdeho pocasia. Neobliekat deti priteplo. Len tak, ako aj seba. Naucit ich obliect sa samostatne. Mnohe deti obliekaju rodicia, potom v skolke sa dieta nevie obliect, zapravit poriadne a lahko prechladne vonku. Strava - deti maju mam pestru stravu, ake to znamena, ze maju jest vsetko, co im rodicia ci pani kucharky v skolke pripravia. Nie len rozky s nutelou. Netreba deti silou nutit, aj hravou formou to ide. Moji casto inhalovali, ked sa objavil soplik, uz od malicka. A saunovali sme, vsetci, aj deti od skolkarskeho veku. No a nepouzivam ziadnu agresivnu chemiu doma ako dezinfekcie a antibakterialne gely… najma v kuchyni.
Zdravá strava, každý deň pohyb na čerstvom vzduchu, neprekurovať domácnosť a častejšie vetrať ...
@ladygina Na masť sa pýtam zvlášť. Len som to dala do jednej otázky. Ďakujem

Lypozomalne výrobky a jazvecou mastou potieram