icon

Ako posilniť imunitu dieťaťa v škôlke?

26. nov 2024

Syn 2r9m od septembra v skolke a kazdy druhy tyzden doma,teraz bol tyzden v skolke a zasa sople 😏

ivik4
26. nov 2024

Mne a synovi nepomohlo absolutne nic, 2 roky skolky sme boli vkuse obaja na antibiotikach, horor aj spominat na skolku 😒

bublinka1426
26. nov 2024

normalne. kazdy sme si tym presli. aj my sme tak mali...
domace jedlo, vyvary, vitami C a ja som tusim cez zimu davala vigantol...

autor
26. nov 2024

@ivik4 tak kazde dva tyzdne atb?
@bublinka1426 davam imunoglukan,kolostrum a nic

patkah128
26. nov 2024

Nám pomohli tieto tabletky

kris_tin257
26. nov 2024

My sme išli k imunoalergologicke a zistilo sa že má zníženú imunitu, doktorka predpísala Imunor a odvtedy je chvalabohu o čosi lepšie 🙏 od septembra je teraz akurát druhýkrát chorý ale bez ATB čiže u nás veľký pokrok

bublinka1426
26. nov 2024

my sme to vobec nedavali. proste sme si sople preskakali 3-4rokom stale daco, a odvtedy kloklopklop

krasneleto
26. nov 2024

imunita a skolka... tato tema by mala byt mementom pre kazdeho rodica... velmi neporadim, lebo moja dcera napriklad v skolke chora vobec nebola... ale nezodpovedni rodicia v pohode poslali dieta aj so zelenymi soplami, dokonca aj stym ze obaja mali covid a poslali ho bez mrknutia oka do skolky... test si samozrejme spravili az potom... ale to je ina tema... arkodefens sme skusali, imunoglukan... vitamin c. v cukrikovej forme... skus solnu banu, alebo aj navstivit imunoalergologa...

autor
26. nov 2024