Ako posilniť imunitu u často chorého dieťaťa?
Zdravím mamičky, ktoré máte skoro 2r deti čo dávate deťom na imunitu, moj mali 1,5m stále chorí aj 3-4krat do mesiaca 😔
Stále kašle kycha zapálené hrdlo a pod..antibiotika sme uz užili toľko ze to ani ďalej nepočítam .Uvažujem este sa objednať k alergologovy .
Je môžme ze ma tak slabú imunitu tím ze prekonal čierny kašel ako 5mesacni ? Chcela som skúsiť martankovia z lekárne a však skúste poradiť prosím.
Ďakujem za každú odpoveď
Drzat ho mimo kolektiv, ak nemusi chodit do jasli. Ziadne detske kutiky, ziadne herne a baby balance a neviem co v tomto obdobi, tam by som zacala.
Pokial ma skolkara, tak to si nepomozes asi🤣
Drzat ho mimo kolektiv, ak nemusi chodit do jasli. Ziadne detske kutiky, ziadne herne a baby balance a neviem co v tomto obdobi, tam by som zacala.
Pokial ma skolkara, tak to si nepomozes asi🤣
@majlo1234 mam dve uz veľké dievčatá ktoré navštevujú ŽŠ takže je ťažké sa držať od nich ked su v jednom dome
@mariamajamajka určite vysetrenie na alergo, ak nie je v kontakte s detmi kolektív/ starší surodenec tak teda to je celkom dosť.
A nejaký martankovia mu určite nepomôžu, ubližiť neubližia ale určite alergo nasadí imunor, pripadne broncho ak to môžu aj taketo male deticky.. a hlavne krvne testy od alergo ako je na tom jeho imunita
Pediatricka to nerieši?
@natalia328 kázala nam sa objednať na to alergo čakám teda na ten termín. Dnes som volala maju plno ale určite počkám
@mariamajamajka zapálené hrdlo, kašeľ... môže mať z Refluxu. Vyskúšajte antirefluxnú diétu a vyvýšte mu posteľ pod hlavou počas spánku. Po častom užívaní ATB by som nasadila kvalitné probiotika, Omega3 a vitamín D.

@mariamajamajka určite vysetrenie na alergo, ak nie je v kontakte s detmi kolektív/ starší surodenec tak teda to je celkom dosť.
A nejaký martankovia mu určite nepomôžu, ubližiť neubližia ale určite alergo nasadí imunor, pripadne broncho ak to môžu aj taketo male deticky.. a hlavne krvne testy od alergo ako je na tom jeho imunita
Pediatricka to nerieši?