icon

Ako posilniť imunitu u často chorého dieťaťa?

mariamajamajka
14. okt 2025

Zdravím mamičky, ktoré máte skoro 2r deti čo dávate deťom na imunitu, moj mali 1,5m stále chorí aj 3-4krat do mesiaca 😔
Stále kašle kycha zapálené hrdlo a pod..antibiotika sme uz užili toľko ze to ani ďalej nepočítam .Uvažujem este sa objednať k alergologovy .
Je môžme ze ma tak slabú imunitu tím ze prekonal čierny kašel ako 5mesacni ? Chcela som skúsiť martankovia z lekárne a však skúste poradiť prosím.

Ďakujem za každú odpoveď

natalia328
14. okt 2025

@mariamajamajka určite vysetrenie na alergo, ak nie je v kontakte s detmi kolektív/ starší surodenec tak teda to je celkom dosť.
A nejaký martankovia mu určite nepomôžu, ubližiť neubližia ale určite alergo nasadí imunor, pripadne broncho ak to môžu aj taketo male deticky.. a hlavne krvne testy od alergo ako je na tom jeho imunita
Pediatricka to nerieši?

majlo1234
14. okt 2025

Drzat ho mimo kolektiv, ak nemusi chodit do jasli. Ziadne detske kutiky, ziadne herne a baby balance a neviem co v tomto obdobi, tam by som zacala.
Pokial ma skolkara, tak to si nepomozes asi🤣

mariamajamajka
autor
14. okt 2025
@majlo1234

Drzat ho mimo kolektiv, ak nemusi chodit do jasli. Ziadne detske kutiky, ziadne herne a baby balance a neviem co v tomto obdobi, tam by som zacala.
Pokial ma skolkara, tak to si nepomozes asi🤣

@majlo1234 mam dve uz veľké dievčatá ktoré navštevujú ŽŠ takže je ťažké sa držať od nich ked su v jednom dome

mariamajamajka
autor
14. okt 2025
@natalia328

@mariamajamajka určite vysetrenie na alergo, ak nie je v kontakte s detmi kolektív/ starší surodenec tak teda to je celkom dosť.
A nejaký martankovia mu určite nepomôžu, ubližiť neubližia ale určite alergo nasadí imunor, pripadne broncho ak to môžu aj taketo male deticky.. a hlavne krvne testy od alergo ako je na tom jeho imunita
Pediatricka to nerieši?

@natalia328 kázala nam sa objednať na to alergo čakám teda na ten termín. Dnes som volala maju plno ale určite počkám

anonym_6f9d94
14. okt 2025

@mariamajamajka zapálené hrdlo, kašeľ... môže mať z Refluxu. Vyskúšajte antirefluxnú diétu a vyvýšte mu posteľ pod hlavou počas spánku. Po častom užívaní ATB by som nasadila kvalitné probiotika, Omega3 a vitamín D.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená