Ako používať Ventolin a Flixotide sprej bez masky?
Ahojte od lekárky sme dostali tieto dva spreje dcéra má 4roky , tu masku už nikde neviem zohnať až keď to objednajú a to bude pondelok utorok, ako to mame zatiaľ používať bez toho prosím ako sa to strieka keď sa nadchne alebo? Užívame to prvý raz nemám stým skusenosti....
Alebo ma nejaké dieťatko tento sprej aj bez masky a vie to ? Ďakujem🙂
Ahoj. Jasné. Moja v 2r si sama fukala, lebo sama sama. Neukázala ti dr ako striekať? My sme dostali názornú inštruktáž..a ten chamber ani nechcela používať, občas keď zaspala skôr vtedy je to super že fúknem jej aj keď spala.
4rocna je už super..hlboký nádych, hlboký výdych, dať do úst, pery pevne zavrieť, strekni jej a vtedy sa musí hlboko nadýchnuť. Uvidíš to keď ide vedľa.
Neviem odkiaľ presne si, ale v zdravotníckych potrebách to objednávajú, ale v lekárni často majú aj tieto menšie. Vieš si pozrieť aj cez sietzdravia.sk ktorá lekáreň má na sklade, veď tie väčšie sú otvorené aj cez víkend.
My sme pociali nadychy, hlboke nadychy, jeden, druhy a pri retom som slacila davkovac. Stvorrocne dieta uz nepotrebuje masku, my sme ju pouivali tak do troch rokov

Dáš jej do úst sprej a keď jej to stlačiť nech sa vtedy nadýchne aby sa aerosol dostal do jej pľúc. Treba si naštudovať aj príbalový leták