Ako prebieha športová prehliadka detí?
Ahojte, ako to prebieha? Čo zo sebou zobrať? Kázali nám iba športovú obuv, fľašu s vodou a uterák. Berie sa aj krv? Máme okrem EKG mať Záťažovy test a vyšetrenie pohybového aparátu.
Synovi stačila doteraz pečiatka od pediatra. Má ísť od jari do iného klubu, tak si to vyžadujú pred prestupom.
Polovicu vraj prepláca aj zdravotná poisťovňa?
Tenisky ,voda, kratasy , dievca sportove veci( kratasove leginy a sportovu lambadu) ak prvy krat tak aj zdravotny zaznam som ja musela ..inak nic
1x ideme, záznam máme🙂 nám len tenisky a vodu, Ďakujem
To čo tu už popísali, vážili, merali, tlak, brali krv, musel priniesť aj moč, EKG, záťažový test beh a bicykel, kapacita pľúc, spirometria.
Ďakujem
Brali mu aj krv, aj moč mu skontrolovali, výška, váha, tlak, EKG v kľude, tuk na takej akože váhe s opierkami, fúkal.do.pristroja, ešte ho dr pozrel v stoji, chrbtica, kĺby kontroloval, potom išiel do druhej miestnosti šlapat. Výsledky má v poriadku.

Nie krv neberu...ja som nebola s detmi cele testy vo vnutri ...ale bicykluju s nejakymi srandami na sebe, meraju, vazia , maju nejaky test na pluca ...do niecoho silno dychali ..moje decka sa tam kazdy rok tesia 😉a to je tak vsade , najprv staci od pediatra a od cca 4-5 tej triedy je treba navstevovat sportoveho lekara kazdy rok...a je to naozaj lepsie, ak deti sportuju , aby boli primerane sledovane...a ano , polovicu ti poistovna preplati