icon

Ako predchádzať opakujúcim sa laryngitídám u detí?

27. sep 2025

Ahojte neexistuje naozaj nič na znicenie tejto pliagy ??? Aby už neprisla.. ja už som na pokraji psychického zrútenia ...

anonym_f13848
27. sep 2025

@anonym_autor ☹️

blunka
27. sep 2025

Môj syn mal minimalne kazdý mesiac. Do roka asi 14 laryngitid. Ako nam dali na plucnom Flixotide bol koniec. Užival ho inhalaciou rok a vysadil. Za ten rok ani raz. Po vysadeni uz presiel rok tak mal raz (od surodenca dostal). Ma 5,5 roka. Cize uz 2 roky mame pokoj. Už som aj zabudla aka to bola hruuuuza.

zaba21
27. sep 2025
@blunka

Môj syn mal minimalne kazdý mesiac. Do roka asi 14 laryngitid. Ako nam dali na plucnom Flixotide bol koniec. Užival ho inhalaciou rok a vysadil. Za ten rok ani raz. Po vysadeni uz presiel rok tak mal raz (od surodenca dostal). Ma 5,5 roka. Cize uz 2 roky mame pokoj. Už som aj zabudla aka to bola hruuuuza.

Ja som si tým prešla pri mojich deťoch, už sú dospelí. Prešlo im to cca keď mali 5-6 rokov, obaja boli alergici. So synom sme boli v kúpeľoch Štós , keď mal cca 4 a veľmi mu to pomohlo. Cca 1/2 roka nebol chorý a podarilo sa nám vymaniť z bludného kruhu antibiotík, lebo u neho tie laryngitidy vždy prebiehali s nejakými komplikáciami.
Neskôr sme sa snažili chodiť s deťmi k moru, načasovali sme pobyt na koniec augusta, takže malo to dosah na zdravotný stav v jeseni aspoň na tie 4 mesiace. Lebo v našom prípade bola jeseň najkritickejšie obdobie z hľadiska laryngitidy.

autor
27. sep 2025
@blunka

@blunka ďakujem skúsim napísať alergo máme doma inhalator len sprej dosiel

janka_266
27. sep 2025

Koľko má rokov? U nás sa to postupne zlepšuje. A čo som si všimla, pomaha zvlhcovanie vzduchu a neprekurovanie domácnosti, max do 22-23 stupňov, keď náhodou bolo viac, hneď bola aj laryngitida

anavixy
27. sep 2025

Moja kamoska je presvedcena, ze jej dcere pomaha v ramci prevencie solna jaskyna 🤷🏻‍♀️ ze je ovela menej chora, ona vzdy ma larygitidu ked je chora, ale za mna moze byt ze z toho len vyrasta kedze uz ma 7r…

autor
27. sep 2025
@anavixy

Moja kamoska je presvedcena, ze jej dcere pomaha v ramci prevencie solna jaskyna 🤷🏻‍♀️ ze je ovela menej chora, ona vzdy ma larygitidu ked je chora, ale za mna moze byt ze z toho len vyrasta kedze uz ma 7r…

@anavixy zrejme vyrástla... Moja ma 5

euka210
27. sep 2025

@anonym_autor u nas ju maval len najmensi, od roka asi 3xza rok. Presli mozno 2r a koniec. V skolke mal velmi dobru imunitu.