Ako predchádzať opakujúcim sa laryngitídám u detí?
Ahojte neexistuje naozaj nič na znicenie tejto pliagy ??? Aby už neprisla.. ja už som na pokraji psychického zrútenia ...
Môj syn mal minimalne kazdý mesiac. Do roka asi 14 laryngitid. Ako nam dali na plucnom Flixotide bol koniec. Užival ho inhalaciou rok a vysadil. Za ten rok ani raz. Po vysadeni uz presiel rok tak mal raz (od surodenca dostal). Ma 5,5 roka. Cize uz 2 roky mame pokoj. Už som aj zabudla aka to bola hruuuuza.
Môj syn mal minimalne kazdý mesiac. Do roka asi 14 laryngitid. Ako nam dali na plucnom Flixotide bol koniec. Užival ho inhalaciou rok a vysadil. Za ten rok ani raz. Po vysadeni uz presiel rok tak mal raz (od surodenca dostal). Ma 5,5 roka. Cize uz 2 roky mame pokoj. Už som aj zabudla aka to bola hruuuuza.
Ja som si tým prešla pri mojich deťoch, už sú dospelí. Prešlo im to cca keď mali 5-6 rokov, obaja boli alergici. So synom sme boli v kúpeľoch Štós , keď mal cca 4 a veľmi mu to pomohlo. Cca 1/2 roka nebol chorý a podarilo sa nám vymaniť z bludného kruhu antibiotík, lebo u neho tie laryngitidy vždy prebiehali s nejakými komplikáciami.
Neskôr sme sa snažili chodiť s deťmi k moru, načasovali sme pobyt na koniec augusta, takže malo to dosah na zdravotný stav v jeseni aspoň na tie 4 mesiace. Lebo v našom prípade bola jeseň najkritickejšie obdobie z hľadiska laryngitidy.
@blunka ďakujem skúsim napísať alergo máme doma inhalator len sprej dosiel
Koľko má rokov? U nás sa to postupne zlepšuje. A čo som si všimla, pomaha zvlhcovanie vzduchu a neprekurovanie domácnosti, max do 22-23 stupňov, keď náhodou bolo viac, hneď bola aj laryngitida
Moja kamoska je presvedcena, ze jej dcere pomaha v ramci prevencie solna jaskyna 🤷🏻♀️ ze je ovela menej chora, ona vzdy ma larygitidu ked je chora, ale za mna moze byt ze z toho len vyrasta kedze uz ma 7r…
Moja kamoska je presvedcena, ze jej dcere pomaha v ramci prevencie solna jaskyna 🤷🏻♀️ ze je ovela menej chora, ona vzdy ma larygitidu ked je chora, ale za mna moze byt ze z toho len vyrasta kedze uz ma 7r…
@anavixy zrejme vyrástla... Moja ma 5
@anonym_autor u nas ju maval len najmensi, od roka asi 3xza rok. Presli mozno 2r a koniec. V skolke mal velmi dobru imunitu.

@anonym_autor ☹️