Ako prekonať strach 3,5-ročného dieťaťa z kakania?
Ahojte, prosím vas, syn je od augusta odplienkovany, ale problémy robi kako ...zadržiava, bojí sa ist na wc...riešim to aj s dr, davam forlax, ale to ma jedine zaspinene slipky mozno 2x za den, ale to len taky prd...aby sa riadne vykakal musím dať cipku glycerinovu ...prosim nejaké rady ako ste to zvládli? Bohužiaľ niekedy aj na neho kričím ked mi praaknu nervy 😞 ďakujem za každú radu
@anonym_autor vlaknina od optifibre, bez prichute, nemeni konzistenciu, davala som do pitia, parkrat isla so strachom, ale ptm to prekonala a uz dobre, ale museli sme to strazit, vela nam pomahali take maslove hrusky, ked jednu zjedla, tak bolo iste, ze pojde na wc
@msnesquik čítala som o tom ...takze ked to dam do čaju tak nebude mat inú chuť ano ? Skúsim to...mozem to davat aj ked davam forlax alebo ten mam radsej vysadiť ?
U nás len čas .čipky , klystír už nič nepomáhalo .chudák radšej to rozbehol .už keď kakal tak pomaly pôrod hovien.. potom sme dali dulcosoft na zmäkčenie ani to veľmi nepomáhalo ale čas mu len pomohol že musí. Dlho sme toto mali ,kopec peňazí aby sme mu ako tak uľavili ....muselo to proste dôjsť v hlavke

@anonym_autor vlaknina od optifibre, bez prichute, nemeni konzistenciu, davala som do pitia, parkrat isla so strachom, ale ptm to prekonala a uz dobre, ale museli sme to strazit, vela nam pomahali take maslove hrusky, ked jednu zjedla, tak bolo iste, ze pojde na wc