Ako riešiť bolesť bruška u 7-ročnej dcérky?
Potrebujem sa poradiť. Minulý týždeň v stredu dcéra zvracala. Nebolo jej nič iné štvrtok sme boli u Dr bruško na pohmat bez nálezu. Žiadna infekcia nič. V noci sa zobudila na zvracanie vyšlo z nej fakt na litre. V škole sa taktiež dnes 2x pozvracala. Chorá nie je. Nemôžem s nou ísť na Očr prosím vás čo jej môžem dať na úpravu žalúdočneho prostredia? Neboli ju nonstop a neboli ju silno. Začínam byť zúfalá. Aké čajiky a doplnky jej môžu dočasne pomôcť? Kým sa dostaneme znova k Dr. Aj minule tvrdila ze ju boli bruško boli sme na krvné testy a nemala nič nájdené a prešlo to aj samo. Staršia dcéra mala to isté pri helikobakterovi pred rokom. U mladšej je vylúčený. Je nejaká viroza teraz alebo? Papa normálne chuti jej hlad cíti. Teploty nemá. Ďakujem
@anonym_autor na zaludok su vyborne horke bylinky - pupava, zemezlc, palina... tie posledne dve su ozaj horke, ale ucinne.na cajik staci troska a 2-3min.vyluhovat. mojim sme max.deci davali vypit
@anonym_autor nemohlo by to byt zo stresu - skola?
@elfi1 nechce tam chodiť to je pravda. Ale učiteľka každý deň vola aby som po ňu prišla lebo ju boli bruško pritom doma jej nie je nič celý čas až na tú noc. Každý deň nemôžem z prace odísť v polke. Prácu potrebujem živím ich sama. Niekedy neviem ako to celé zariadiť
@anonym_autor na zaludok su vyborne horke bylinky - pupava, zemezlc, palina... tie posledne dve su ozaj horke, ale ucinne.na cajik staci troska a 2-3min.vyluhovat. mojim sme max.deci davali vypit
@elfi1 ďakujem 🩷🩷 skúsim pozrieť a ešte dnes jej urobiť
@elfi1 ďakujem 🩷🩷 skúsim pozrieť a ešte dnes jej urobiť
@anonym_autor no ak to je zo strachu, tak len vela trpezlulivosti a mozno sa aj s ucitelkou poradit. Ak je prvacka, tak je to velka zmena. U niektorych deticiek to mozes aj takuto prehnanu reakciu vyvolat, kludne aj vracanie. Tie bylinky upokoja zaludok a tie horke im teda vobec nechutia - mozno ju zazracne prestane boliet, ako by ho mala pit😄
@anonym_autor ahoj. Toto sme riešili aj my, až potom doktorke napadlo, že keďže dieťa sa hráva vonku, aj v pieskovisku, bola to bolesť väčšinou v okolí pupka, tiež noc a nad ránom, dala jej Vermox. Že u detí je to časté a parazity z pieskoviska mávajú často.Pomohlo. Tak možno sa jej skús opýtať, dala to naslepo, lebo zachyt sa podarí málokedy.

@anonym_autor nemohlo by to byt zo stresu - skola?