Ako riešiť bradavice u dieťaťa?
Ahojte viete poradiť alebo čo vyskúšať...
Dcéra 9rocna už mala asi zo dvakrát bradavicu na ruke..tak jej dr vypalila dusikom a nič neriešila.. opäť sa jej urobila na ruka ďalšia, dokonca dve a ďalšia na chodidle ..čo robiť?ako postupovať?zase len vypáliť..zmeniť kožnú? ďakujem za každú radu skúsenosť
@katinka71 ktorý to bol prípravok?
@katinka71 to je ako vypaľovanie tým dusikom? prosím ťa
ja som nikdy nebola na dusik so synom iba doma s tymto prioravkom https://www.drmax.sk/wartner-bradavicnik-x22686
My sme dostali na predpis Isoprinosine a zmizli všetky!!
@paulinarm to predpisuje len kožná alebo môže aj detská dr?
citronová kora namočená v octe, po 24hod.stačí priložiť a pomože
Lastovičník je absolútne dokonalý. To je také burinka čo rastie všade a po odtrhnutí púšťa žltú šťavu. Tou šťavou treba potierať bradavicu ihneď po odtrhnutí.
Svedske horke abo oregano abo tea tree abo citricidal. Cesnak/citr.kora v octe su silne-vyzeru aj kozu naokolo-preto ju treba natriet kremom..
Ja mám s koznou tiež len zle skúsenosti. Človek tam chodí a to jej vypaľovanie vôbec nefunguje. Keď som sa nahnevala kúpila som si Wartner a doma sama vypalovala. Pomohlo po pár razoch a k tomu som mala ešte niečo na potretie vyzeralo to ako lak.
Chodit ku koznej, nech vypali..ono to treba aj opakovane...muz a deti na to dost trpia...
Isoprinosine nám predpísala imunoalergologička, ale predpisuje to aj kožná aj obvodná

moj syn mal vela bradavic ,kupila som prostiedok v lekarni kryoterapia bradavic doma som mu prikladala podla navodu na bradavice ,zmizli mu vsetky ak nie na 1x tak som opakovala po 2 tyzdnoch kuru znova na to iste miesto