icon

Ako riešiť hlieny u trojmesačného bábätka?

17. mar 2025

Prosim vas co mam dat babatku na hleiny? Ma 3 mesiace .. nekasle ale pocujem ze obcas chrci ako keby tam boli hlieny, sople ked odsavam tak nejde nic .. pediatricka nam povedala ze len morsku sol a vyvysenu polohu… nieje nato nejaky sirup alebo co?

ankare
17. mar 2025

Môj zvykol chrcat z mliecka.

autor
17. mar 2025

@ankare no aj to som citala ze to moze byt z mlieka tak neviem 🙈 ona mi vlastne uz dlho chrci a dychanie mala ciste

tairyx
17. mar 2025

Kde počuješ chrčanie? Také nosové alebo na prieduškách? Maličké deti majú dýchacie cesty malé a úzke, myslím si, že dr ti poradila dobre...

adabise683
17. mar 2025

Moja malá mala tiez tak hlieny ked sme chore boli ale aj kaslala tak sme si davali obe prospan sirup... ked nekasle tak len ta morska voda a ta vyvysena poloha ( moja mala uz antirefluxny vanku predtym). Vela stastia

janka_266
18. mar 2025

odkedy chrčí? a kedy? môže to byť aj stridor

lenusha213
23. mar 2025

Ahojte😊chcela by som vás poprosiť o vás názor a radu, či niektorá z vás nemala také skúsenosti.... Mame už čoskoro sedem mesiacov a ešte sme nemali základné očkovanie - dôvod je ze mala je akoby zachripnuta, hlavne ráno a keď sa veľmi rozplače počujem ako chrčí.. Na prieduskach....
Doktorka na kazla dávať sinuoret, potom hedelix, už som skúšala jazveciubmast na noc a nič.... Nepustil sa ani kašeľ ani sopeľ, žiadne teploty proste nič.. Boli sme na krcnov, všetko v poriadku.... Ešte čakáme na pľúcne a na vyteri.... Od dvoch mesiacov sme z dojčenia prešli na nutrilon advance, a teraz nam doktorka odporučila Bambinchen 2...mam strach ju dat zaočkovať.... Ale zas keby bola chorá už by sa spustil podľa mňa nejaký ten kašeľ, sopel, ale u nás nič.... Je kľudná, spokojná, celu noc prespí... Ja už neviem čo vyskúšať.... Žienky nemali ste podobnú skúsenosť 🙏🙏🙏