icon

Ako riešiť strie na zadku u násťročnej?

sroubek78
8. sep 2024

Ahojte, chcem sa poradiť, aký prípravok pomáha na strie na zadok u násťročnej. Dcéra rýchlo narástla... ďakujem.

martinka13
8. sep 2024

Žiadny. Aj ja som rýchlo vyrástla. Po dlhom čase sú menej viditeľné. Ale strie nikdy nezmiznu

nikaeli
8. sep 2024

@sroubek78 obávam sa, že žiadny.. tak ako nezmiznú strie z tehotenského bruška 🤷🏻‍♀️ moja dcéra má to isté. Manžel má potrhaný celý chrbát, ako sa vytiahol..

domka222
8. sep 2024

@sroubek78 žiadny. Tiež mám z puberty na zadku a prsiach

simca06022011
8. sep 2024

kremovat kozu, aby sa to nezhorsovalo ako bude rast.. postupne budu menej viditelne. Myslim,ze kopa z nas tym presla 🙂

liusa82
8. sep 2024

ja som bola na laser v ba v esthetic klinike laser sa volal resurfx a mne to pekne odstránilo.Mala som po bokoch trošku od cvičenia takže áno dá sa.Ale treba isť nie že raz ale viac krát.Ale záleží že v akom to má rozsahu

sroubek78
autor
8. sep 2024

Tak jasné, že nečakám zázrak po nanesení krému, ale je toľko rôznych prípravkov na strie a väčšinou píšu na tehotenské bruško, že mám v tom "hokej" 🙂

anavixy
8. sep 2024

@sroubek78 pretoze tam sa najviac tvoria a riesia, aspon sa tak tvarime, hoci vsetci vieme, ze ich niekde maju skoro vsetci, takze tehotenske-netehotenske, strie su strie a tie pripravky (ne)zaberaju rovnako na vsetky druhy strii. Treba poskusat… no pomoze hlavne cas, vyblednu. A potom este ten laser, kremiky a olejceky su skor pre dobry pocit, alebo skor mozno ako prevencia.

natalis1998
8. sep 2024

@sroubek78 ahoj ja som mala strie asi v 15, mne sa spravili na prsiach a aj na zadku ale take fialove a aj boleli.. išli sme ku kožnej, dala nám recept a namiešali nejakú masticku a vitamín E k tomu. Fialove už nie sú a časom to nevnímam.. sú tam ale nie sú take viditeľne. Ja som to mala na prsiach strašne som nemohla nosiť ani tielko, lebo to bolo vidieť.

michaela329
8. sep 2024

@sroubek78 žiadny, sú to jazvičky, časom zjemneju. Možno bi oil a rozumná matka, ktorá vysvetlí, že aj toto je súčasťou dospievania a pre telo normálna vec.

natalis1998
8. sep 2024

Ešte doplním mama mi vtedy kúpila v oriflame aj nejaký krém na strie.. ale čo vlastne pomohlo neviem.

michaela329
8. sep 2024

@nikaeli môj ich má ako žraločie žiabre 😅

nikaeli
8. sep 2024

@sroubek78 tehotenské bruško som si krémovala odušu a keď sa dcéra asi mesiac pred pôrodom vrtela, koža mi praskala pod očami. Hneď som ju mastila, no bolo to prd platné. Už bude mať 18 a pamiatku na jej pobyt v brušku mám dodnes.