Ako riešiť zvracanie u bábätka?
Ahojte, poraďte prosím, ako si pomôcť. Často akoby si mlieko nechal v ústach a potom to celé vypluje. Prípadne si odgrgne a hneď za tým aj mlieko z neho tečie. Nie je to po každom kŕmení ale na môj vkus často. Doktorka mi len povedala, že vyvysit pri kŕmení. To robíme. Iné problémy nemá. Mlieko má Babylove 1. Fľaše má anticolic Mam a teraz som skúsila Nuk s cumlom perfect match M (3+ mesiace). Mám skúsiť na tú Nuk menšiu veľkosť? Prípadne nejaké kvapky do mlieka? Inú fľašu? Zahustovat mlieko sa bojím, aby neboli problémy aj s kakanim. V noci nikdy nezvracia. Prípadne niečo iné v čom by mohol byť problém? Za každú radu ďakujem
Ak pribera a je vseobecne spokojne babo, tak sa zmier s tym ze mas mat nachystanu plienku pre pripadne odgrcnutie a neexperimentuj 🙂
@kitycat priberá dosť 😅
@anonym_autor ked pribera a mnozstvo vygrcnuteho mlieka je lyzicka, tak je to ok.
Jeden z mojich grcal, pri odgrgnuti casto vyslo aj trochu mlieka, bol dojceny, vekom sa to zlepsilo. Uz ked prejde na tuhsiu stravu ci ked zacne sediet, tak to skonci...pokial nejde o dg.reflux.
Malo by to prejst. Moj syn zakazdym. Ci sa najedol alebo som ho zdvihla. Vzdy z neho islo prudom. Akoby pohar vody vylial. Preslo cca okolo pol roka. Ked boli uz prikrmy. On ale vela priberal a tak dr ze prebytok. Podla mna to bol reflux. Lebo aj vkuse reval. Ze to musel mat od toho aj podrazdene cele.
Malo by to prejst. Moj syn zakazdym. Ci sa najedol alebo som ho zdvihla. Vzdy z neho islo prudom. Akoby pohar vody vylial. Preslo cca okolo pol roka. Ked boli uz prikrmy. On ale vela priberal a tak dr ze prebytok. Podla mna to bol reflux. Lebo aj vkuse reval. Ze to musel mat od toho aj podrazdene cele.
@maryetta náš neplače kvôli tomu a priberá tiež dosť. Niekedy toho z neho ide menej, niekedy toľko, že by sa dospelý človek za to nemusel hanbiť 🙈😅 fľašiek sme už skúšali veľa, tak preto neviem teda že čo a tým. Ale tak skúsime teda počkať
Može mať reflux, hlavne ked spinka by mal byť vo zvislej polohe, ja som tak pod nožky postielky davala knihy..syn mal ťažky reflux som za bala aby sa v noci nezadusil
@anonym_autor tak ozaj neries. Moja ugrcla aj po 3h spanku, obcas uplny bazen 😅 a laktacna mi vravela nech skusim vystreknut cca 5ml, ze to vyzera ako hroyne vela a pritom nie je + sliny. Takze ozaj by som nic nemenila, ak pribera 🙂
@kitycat okej, ďakujem 🙂

Ak pribera a je vseobecne spokojne babo, tak sa zmier s tym ze mas mat nachystanu plienku pre pripadne odgrcnutie a neexperimentuj 🙂