Ako rozpoznať bradavicu u dieťaťa?
Čo myslíte, je toto bradavica alebo nie? Najprv to vyzeralo ako taký pľuzgierik naplnený vodou, keďže dcéra chodí na plávanie, považovala som to za bradavicu, ktorú chytila na bazéne. Dala som jej na to Duofilm asi 3 dni po sebe (preto zliezla tá vrchná vrstva kože), ale stále to tam má a nevyzerá to lepšie. Už sa nesťažuje, že ju to bolí. Predtým na to nechcela stúpiť. Celé je to asi tak 10 dní, čo si to dcéra objavila a ako to riešime. Nechcelo sa mi stráviť 3 hodiny na kožnom, ak je to niečo triviálne, čo vyriešime doma. No už sa mi to nezdá. Čo iné by to mohlo byť? Vďaka

Pozri sa co robia ryhy odtlacku prstov, ak to obchadzaju tak je to cudzie cize bradavica, ak idu cez tak je to tvoje cize otlak
Že by kurie oko?
Z foto ťažko určit...okolie je začervenane...kurie oko to ale nevyzerá, nakoľko vzniká tlakom a to miesto je také špecifické...

Mne to príde kúsok ako pľuzgier alebo zanesená vyrážka s hnisom. Každopádne ak by sa to nevytratilo a začalo by sa to zväčšovať alebo nebodaj by sa to prehnane zapálili šla by som ku kožnému.