Ako sa liečiť z chrípky s vysokými teplotami?
Ahojte dedičky ktoré prekonali to čo idem dole opísať ako dlho sa liečili ako dlho im trvali také stavy ? 🙏
5 deň v teplotách 39,40,40.7
Prvé dva dni ok myslela som že len niečo prechodné.
No v noci 02:00 vyskočilo na 41.3 volala som 112 .
Ostali sme cca 3 dni v nemocnici. Teploty prešli na jeden deň . Pustili nás ..sme doma všetko opäť začalo ani nie na druhý deň ešte v ten deň ako nás pustili.
Diagnóza chrípka typu A, moraxela a streptokok .
Je to naozaj taká silná chrípka že pretrvávajú tak dlho tieto teploty. Kašeľ minimálny.
Ale tie teploty sú neustále.
Sme vyzbrojený akože všetko čo sa dalo nám predpísali.
Nuž len pre jednu matku sa prizerať na dieťa ako sa trápi a bezmocnosť už má ubíja.
Tak som sem napísala . Určite sú tu maminy ktoré si tým prešli mňa len zaráža a trápi najviac že má tak dlho tie teploty
Čo už ja ako dospelá mám pri 38.5 čo robiť sa cítim ako zbitý pes .ďakujem ♥️🙏
@chiarabarbora ja som mala asi 20, ked bola v Ceskoslovensku silna chripkova epidemia. Bolo strasne vela chorych, v nasej poliklinike vysetrovali vsetky ambulancie len chorych na chripku - mna chirurg. Pamatam si, ze som ochorela 23.12., k dr sla hned po Vianociach a vo vysokych horuckach lezala este 31.12. Mama bola uz hotova, ze mam aj antibiotika a stale take horucky. Hned 1.1. teplota klesla uplne a uz bolo dobre. Chripka je svina….
@chiarabarbora Môj syn práve týmto prešiel... 9 dní horúčky, či deň, či noc. V noci sa šplhalo cez 40, cez deň 39,5...
Jeden deň medzitým mal taký, ze nemal teplotu, len mierne zvýšenú a na večer opäť a tak ďalej. CRP nízke, ORL v poriadku, jedine z výteru moraxella a Haemophilus influenzae, bežné škôlkárske...
Takže vírus....
Z ničoho nič prešlo. Uz sú to tri dni, nevracajú sa teploty....
Ale bol to teda riadny masaker.
Držím palce.
@chiarabarbora chudáčikovia malí 🙄 ja tiež stresujem keď dcéry majú teploty. Staršia tak pred pol rokom 5 chorobu ťažko prežívala. Ležala v teplotách 6 dní. Nevedela som jej ju zraziť nijak. To bolo niečo strašné pozerať na ňu ako len leží duchom neprítomna. 😪
@chiarabarbora tak mňa by už niekam viezli.... 🤦♀️ som prekvapená ze vás pustili keď mala ma také vysoké horucky aj napriek tomu ze majú dg.

@chiarabarbora my sme skurat v nemocnici a tiez ma chripku. Teploty trvaju uz stvrty den, ale teda take vysoke nie. Najvyssia bola 39,5. Chripka vraj ide v dvoch vlnach. Najskor vysoka teplota, potom kusok klud a zniva. Drzim palce vam aj nam.