icon

Ako sa nazýva lekár na odhalenie zaseknutého nervu u bábätka?

21. feb 2025

Ahojte, prosim, ako sa nazyva lekar, ktory dokaze odhalit zaseknuty nerv u babatka, ktore je nepokojne a stale place? Osteolog? Kdesi som to parkrat citala a nepamatam si. Dakujem za tipy.

ladygina
21. feb 2025

A preco mas take podozrenie? Preco si myslis, ze ho fakt ma zaseknuty?

lucka_ke
21. feb 2025

asi myslíš osteopata

sense
21. feb 2025

Osteopat.
Ale zrejme dieťa nemá zaseknutý nerv.

katty123456
21. feb 2025

nema dojcenske koliky skor?netlacia sa mu zuby nie je chore?u tak maleho baba nema preco byt zaseknuty nerv..

svetlonos
21. feb 2025

Osteopat

svetlonos
21. feb 2025

@katty123456
no jasne ze ma byt prečo. Vacsinou z porodu. Vo Francuzku patrí osteopat k bežnému personálu a po porode ide k novorodencovi.
V našej pôrodnice si tiez dve osteopatky a môžeš požiadať o kontrolu/ terapiu pre bábätko. Využili sme pri oboch detoch. Výsledok bol viditeľný.

glade22
21. feb 2025

U nás sa taký dr volá neurolog
Osteopat by nemal riešiť niečo z kosťami? Podľa názvu?

glade22
21. feb 2025

Aha teraz čítam, že to nie je dr ale dáky šaman
Osteopatia - druh alternativnej medicíny...

autor
21. feb 2025

Dakujem vam.. upratujen a zrazu tuk, sama som si spomenula, ze je to osteopat. Takze ano ten, vdaka. Segrina mala totiz veeeelmi casto place.
Moj mal ako babatko koliky tak viem ako tak “porovnat” a malinka place aj ked nema ine problemy.. brusko, reflux atd. Tak len hlada co este moze pre malu urobit. topiaci sa slamky chyta. Skusame co len mozeme. Pekny den vsetkym

nevenka
21. feb 2025

My sme vyhladali jedneho s dcerou, nebol to teda lekar, ale fyzioterapeut a tak som cakala takyto pristup nejaky a on dake energeticke hluposti riesil, nas vzfah s manzelom a neviem co, take ezo bludy. Druhy raz na kontrolu sme nesli, nic neporiesil. Neviem, v BA sme boli, meno si uz nepamatam. Ja dufam, ze sa to dnes robi inak. Ale magiu som fakt necakala.

katka3500
3. mar 2025

Toto riesi Osteodynamika. Na Slovensku su 3fyzioterapeuti,ktori pracuju s malymi babatkami a maju na to vzdelanie. My sme boli spokojni s osetrenim u p. Gajdosikovej odhalena blokada v krku, stacili 2 osetrenia a uz po prvom velke zmeny. Neriesila ziadne ezo bludy ale normalne osetrovala🙂