icon

Ako sa prejavuje intolerancia mlieka u bábätka?

sandrita_v
1. apr 2025

Ako sa prejavila u vasho babatka?
Vo stvrtok ideme na poradnu s mesacnou dcerkou k pediaricke.
Poslednu dobu ma malinka casto krce v brusku , penivu zelenu ,zapachajucu hnacku a je nekludna...s papanim nemame problem. Je na UM Beba supreme pro, kt.dostavala uz v porodnici a problem s nou nebol.

Mala teraz aj soor / zabku v pusinke, tak neviem ci ta hnacka zapachajuca suvisi aj s tym.

anna777115
1. apr 2025

Ono, to može a nemusí suvisieť s mliekom.Može, to súvisieť aj s prebiehajucou infekciou v puse, mohla chytiť aj nejaky virus, ťazsko povedať ale ked tolerovala mlieko mesiac, tsk zrejme nejde o intoleranciu. Dávaj, probiotiká.

simona92101
1. apr 2025

@sandrita_v bud je alergia na bielkovinu kr.mlieka alebo intolerancia laktozy,u kazdeho sa prejavuje inak.dcera mala extremne krce,krvavu stolicu s hnackami,nekludna,nonstop plakala,neprospievala.ma ABKM+soja,vajce,.syn mal ekzemy,a reflux a s tym spojeny nepokoj a zly spanok.

anna777115
1. apr 2025

@simona92101 Moja dcera ma alergiu na bielkovinu kr. mlieka a kym brala um jednotku, tak vobec nemala problemy, kedze tam je bielkovina štiepena. Problemy nastali ked sme prešli na normalne mlieko, tak mala nenormalne zapchy, koliky, reflux, laringitidy. Testy jej robil pediater na moju žiadost kedže už som nevedela, čo s nou robiť čo mala krv na papieri a fistuli na konečniku čo mala takú tvrdu stolicu.