Ako sa pripraviť na výskyt kiahní v škôlke?
Ahojte. V škôlke máme dosť veľký výskyt kiahní. Ako sa pripraviť? Myslím v zmysle po čom siahnuť ak začnú ? Aby som vedela presne čo kúpiť/nekúpiť a nie potom lustrovať net a hľadať.
Ďakujem (má jednu dávku očkovania na kiahne)
Hypermangan, je výborný sa sušenie. Urobíš svetloruzovy kúpeľ, pozor na oci, tvar umyjes tak, že si do roztoku namocis vatovy tampon
Veľmi dobre je aj toto:
https://etabletka.sk/obchod/tanno-hermal-lotio-...
Tantum Verde sprej a hypermangán, tekutý púder nedávaj. Na teplotu len paracetamol, Nurofen sa nedáva. Držať v teple, kiahne nesmú nachladnúť. Ako pri každom víruse piť veľa a tekutín.
Moja dcéra mala jednu dávku očkovania, druhú sme nestihli a keď ich dostala mala tri fliačky bez teploty, svrbenia... v tom prípade by som teda asi počkala na priebeh. Držím palce 🙃
Moja dcéra mala jednu dávku očkovania, druhú sme nestihli a keď ich dostala mala tri fliačky bez teploty, svrbenia... v tom prípade by som teda asi počkala na priebeh. Držím palce 🙃
@zuzka1_zuzka1 dakujem krásne to ste ma potešili
kupat v hypermangane a natierat tekutym pudrom. to je vela priprava. viac nemas co spravit.

@anonym_autor my sme používali iba tekutý púder, a keď moc svrbelo tak som muyela hladkať