Ako sa psychicky vyrovnať so zdravotnými problémami detí?
ahpjte ako sa psychicky vyrovnavate so zdrav problemami deti? takto nejde o nic zivot ohrozujuce ci trvale nasledky. ale dcerka ma problem v intim oblasti co riesime uz 4mesiace s roznymi lekarmi a vseyko funguje ak vobec len chvilu potom sa to vrati. dostala celkove antibio nezabrali pritom cielene po steroch funguje len vdakakortikoidom ale to nie je riesenie do toho ma klasicke skolkarske choroby a ekzem a zle berie branie liekov preplach nosa zle spi ci uzzo skrabania ci bolesti ci kasla... mam dojem ze stale sa nieco fokasle stale som v strehu a nikto jej nevie pomoct... ako sa s yym zdrabsie mentalne vrovnat? co pomaha vam?
Dieťa do 6 rokov je spojené s mamou. Skús sa ukludniť, nebrať to tak, že sa stále niečo pokašle a musíš byť v strehu. To, že má klasické škôlkarske choroby, to je bežné. Iné choroby by som skúsila riešiť aj inde ako u klasických lekárov, keď ich ,,riešenie" je len krátkodobé. Nám pomohla tradičná čínska medicína. V tehotenstve mi pomohli aj homeopatiká. No hľadaj v okolí, prever si recenzie a skús aj alternatívne.

Moju dcérku čakajú plastické operácie keď bude mať cca 6 rokov, nepoviem, že si nepoplacem ale vždy si poviem, že sú deti na tom oveľa horšie a naša situácia sa dá vyriešiť. Takze pre mňa majú obdiv také mamičky, čo to majú oveľa ťažšie a zvládajú to.