Ako sa vyhnúť letnému covidu u detí?
Ahojte chcela by som sa poradiť ohľadom riešenia tejto nepríjemnej situácie. Ide o to že s dcérami už sme na covide tretím rokom každé leto 🤦♀️ prvý rok to priniesla mladšia dcéra v auguste zo škôlky (áno vo väčších mestách sú takého možnosti) neskôr sa nakazila staršia dcéra a napokon na 2 týždne to odpísalo mňa. Minulý rok sme boli na výlete na týždeň a stamad staršia dcéra odniesla covid. Teraz sa vraciame domov ja mám covid už pár dní a dnes aj staršia dcéra javí príznaky. Jeme zdravo veľa zeleniny žiaden fast food ja sladké nejem deti veľmi málo. Hýbeme sa na vzduchu. Berieme vitamíny. Na preventívnej vždy všetko v poriadku. Tak ako je možné že vždy sa vrátime s touto pliagou? Má to nejaký hlbší význam? Ako sa chrániť? Čo upraviť aby sa nám to vyhlo tak ako aj bežné ochorenia ako napr angína laryngitida atď? Sme zdravé celý rok okrem leta keď si ako suvenír odnesieme covid so širokým spektrom symptómom 🥹 ďakujem
@anonym_autor my sme doma prestali brat vitamíny 😇😇odvtedy klop klop sme zdravi vitamíny nasadim.rodine ak sme chori pocas chorôb....dcera berie arkodefenses teraz.3m.jej dala pauzu inac beriem.nepravidelne vitamíny ale.to skor.kvoli tomu ze nepapa zeleninu.nam
Ale.ked sme.pocas.pandemie aj po nej brali vitamíny s.muzom sme boli vkuse chori...on co za.x rokov nebol.chori od.covidu mal.kazdy polrok bud covid alebo nejaku virozu co.teploty.do.40 potom sme vysadili a klop klop drzime sa.... naposledy mali chrípku vo februári
Plus ak.sme. niekde na výlete v obchode ako vyjdeme v aute hned umyvame ruku s gelom (dezinfekciou)😇
Prestaňte sa napchávať umelými vitamínmi, jedzte normálne a prestaňte sa systematicky testovať. Je veľmi ľahko mozne, že vám nerobí dobre leto (rastlinstvo, teplota, voda...) a proste ide imunita do kytek. Byť menej "rozumní", viac si uzivat, nie že by sa toho choroba zľakla, ale človek ju psychicky ľahšie zvládne.
Staci sa netestovat a nebude ziadny kovid omg.. 🤷♀️. U nas v celej blizkej rodine sa nikto nikdy netestoval, normalne sme si zli ako "predtym" a nikto ziaden kovid nemal 😅. Nechapali sme ten cirkus vtedy a teraz nechapeme uz vobec 😅.
Ako vieš, že máš covid? mne by ani nenapadlo testovať sa. Existujú predsa aj letné virózy. Moje deti angínujú, či laryngitídujú zásadne v lete, syn mal dva roky dozadu začiatkom prázdnin mononukleózu. Vyhneš sa tomu iba tak, že budeš sedieť doma na zadku a s nikým sa nebudeš kontaktovať.
@anonym_autor máš to v hlave. Začni konečne žiť bez strachu. Skončíš týmto štýlom na psychiatrii.
Ako vieš, že máš covid? mne by ani nenapadlo testovať sa. Existujú predsa aj letné virózy. Moje deti angínujú, či laryngitídujú zásadne v lete, syn mal dva roky dozadu začiatkom prázdnin mononukleózu. Vyhneš sa tomu iba tak, že budeš sedieť doma na zadku a s nikým sa nebudeš kontaktovať.
@anonym_b1add9 už som ho raz mala tak viem ako som sa predtým cítila. Tiež ma lekár vysmial kým neurobil test (taky rozšírený na viac vírusov) a ukázalo na covid pozitívne. Potom len odišiel a vrátil sa v rusku a rukaviciach. Je to iné než pri chrípke či viroze. Neviem ako to inak popísať. Inak to "smrdí" v dutinách než chrípka. Kto už mal vie to rozpoznať

bud rada že máte lahky priebeh
ano aj teraz su ludia v nemocniciach len už to nieje v takom množstve
vyhnut sa tomu nevyhneš nejak , tak ako predpokladali bude to ako chripka ,len toto je žial celoročne
môžeš sa dat ešte zaočkovat . na jesen vraj ide nova vlna, ale to si musíš sama rozhodnut, to je proste na každom , jeho osobna vec