Ako sa vyvíja predkožka u chlapcov?
V akom veku na vás prvý krát “vykukol” pýtam sa len informatívne syn má 4 sťahujeme každý deň ale nezdá sa mi že nejak Vyšný rozdiely … ja viem nič nasilu radšej po troche ako s bolesťou
@anonym_autor pokiaľ viem žiadne,,sťahovanie ,,sa už nerobi
Nechajte ho na pokiji. To je prirodzená vec
Mne pediatricka nakazila na prehliadke u 3 rocneho ze mame ísť urologovi že to už musí riešiť...stále váham, natieram mu to, občas stiahnem ako ide...nerozumiem tým rozdielnym názorom ohľadne tohoto. Mamy chlapcov aje máte skúsenosti ? Sťahovali ste predkožku? Museli syr ísť na urológia na nástrih?
Ja som dievčatá , teda tiež zmätená , jedna pediatrička, že mu mám dať pokoj a ďalšia , že od 3rokov sa to má riešiť, lebo inak urolog
@anonym_autor my sme boli so synom v dvoch rokoch na operáciu pre nezostúpený semenik a vraveli nám vtedy, že v 3 rokoch sa máme prísť ukázať lebo sa im zdalo, že mu to neide tak ako by malo.
V 3 rokoch bol na čiastočnú obriezku lebo mu to nešlo celé a keď áno tak sa ,,zaseklo" 😁
Nerozumiem prečo to bolo vtedy tak a teraz je to tak 🤷 a to bolo rok a pol dozadu a nie desať rokov 🤷
@anonym_autor V 4 rokoch uz ved dieta, aby si sam pipisa umyval. A nie ze mama mu nadrapuje kazdy den pipisa...

V tom veku,keď mu pipika určite nebude sťahovať mama😆