icon

Ako sa zbaviť bradavíc u detí?

tatiana_08
24. jún 2025

Ahojte už sa to tu riešilo určite veľa krát. Ale predsa sa opýtam. Má niekto zaručený spôsob ako sa zbaviť bradavic? Dcérka má na ruke a chcem sa veľmi vyhnúť vypaľovaniu u kožnej ale už sme vyskúšali toho veľa a je to začarovaný kruh. A stále sa jej vytvárajú nové maličké. Plus viete mi poradiť aj nejaký antivírusovy výživový doplnok keďže bradavice sú vírus? Mali sme imunoglukan, hlivu berie už dva mesiace...
Dcérka má 4 roky

pribinak
24. jún 2025

Najrýchlejší a najefektívnejši spôsob je ale fakt vypalenie, najmä ak sa rozširujú.
Potom moze kozna predpísať lieky na imunitu

alienkami
24. jún 2025

Skús tinktúru z lastovičníka. (Alebo pohľadaj v okolí lastovičník, ale tinktúra je silnejšia) Stačí 1x denne 3 dni po sebe natrieť bradavičku a mala by odpadnúť. Štípe to.

ika02
24. jún 2025

Ahoj, skús Duofilm.

kvadrinkaaa
24. jún 2025

Ja som mala 10 druhov zaručených “vodičiek”, drahé vitamíny a nič synovi nepomohlo. Dali sme vypáliť, spravila sa chrasta a odpadlo to aj s koreňom. Od vtedy pokoj.

jamidea
24. jún 2025

@tatiana_08 smer kozna, vypalit. Ako iste virus, je to virus, takze to roznasa kade chodi.

mariynka
24. jún 2025

Synovi som lepila jablcny ocot z dm. Zmizlo to. Ale neviem, ci to bola bradavica abo kurie oko.

tanyan
24. jún 2025

Kolodium Forte, ale naozaj poctivo... Večer vždy po sprche natrieť a prelepiť, pekne po vrstvách odstraňovať až do úplného vyliečenia. Trvalo to dva týždne, ale podarilo sa. Je to už viac ako pol roka a nevrátilo sa to.

marcellka32
25. jún 2025

Wartner tekutý dusík na domáce použitie....syn mal na spodku chodidla 10 ks, bože keď som to zistila, 16 ročný chalan vám neukazuje nohu takže....pekne sme postupovali, a všetko zmizlo

tatiana_08
autor
25. jún 2025
@kvadrinkaaa

Ja som mala 10 druhov zaručených “vodičiek”, drahé vitamíny a nič synovi nepomohlo. Dali sme vypáliť, spravila sa chrasta a odpadlo to aj s koreňom. Od vtedy pokoj.

@kvadrinkaaa a ako zniesol syn vypaľovanie?

kvadrinkaaa
25. jún 2025
@tatiana_08

@kvadrinkaaa a ako zniesol syn vypaľovanie?

@tatiana_08 on mal vtedy 4 roky a uz sme sa dlho trápili s tym, sám videl, ze som zúfalá, aj jeho to hnevalo a bolelo, ked som to stale niečim natierala, tak bol statočný 😊 unho vzdy platí vela vysvetľovať a rozpravat, co sa bude diať.