Ako sa zbaviť bradavíc u detí?
Ahojte už sa to tu riešilo určite veľa krát. Ale predsa sa opýtam. Má niekto zaručený spôsob ako sa zbaviť bradavic? Dcérka má na ruke a chcem sa veľmi vyhnúť vypaľovaniu u kožnej ale už sme vyskúšali toho veľa a je to začarovaný kruh. A stále sa jej vytvárajú nové maličké. Plus viete mi poradiť aj nejaký antivírusovy výživový doplnok keďže bradavice sú vírus? Mali sme imunoglukan, hlivu berie už dva mesiace...
Dcérka má 4 roky
Skús tinktúru z lastovičníka. (Alebo pohľadaj v okolí lastovičník, ale tinktúra je silnejšia) Stačí 1x denne 3 dni po sebe natrieť bradavičku a mala by odpadnúť. Štípe to.
Ahoj, skús Duofilm.
Ja som mala 10 druhov zaručených “vodičiek”, drahé vitamíny a nič synovi nepomohlo. Dali sme vypáliť, spravila sa chrasta a odpadlo to aj s koreňom. Od vtedy pokoj.
@tatiana_08 smer kozna, vypalit. Ako iste virus, je to virus, takze to roznasa kade chodi.
Synovi som lepila jablcny ocot z dm. Zmizlo to. Ale neviem, ci to bola bradavica abo kurie oko.
Kolodium Forte, ale naozaj poctivo... Večer vždy po sprche natrieť a prelepiť, pekne po vrstvách odstraňovať až do úplného vyliečenia. Trvalo to dva týždne, ale podarilo sa. Je to už viac ako pol roka a nevrátilo sa to.
Wartner tekutý dusík na domáce použitie....syn mal na spodku chodidla 10 ks, bože keď som to zistila, 16 ročný chalan vám neukazuje nohu takže....pekne sme postupovali, a všetko zmizlo
Ja som mala 10 druhov zaručených “vodičiek”, drahé vitamíny a nič synovi nepomohlo. Dali sme vypáliť, spravila sa chrasta a odpadlo to aj s koreňom. Od vtedy pokoj.
@kvadrinkaaa a ako zniesol syn vypaľovanie?
@kvadrinkaaa a ako zniesol syn vypaľovanie?
@tatiana_08 on mal vtedy 4 roky a uz sme sa dlho trápili s tym, sám videl, ze som zúfalá, aj jeho to hnevalo a bolelo, ked som to stale niečim natierala, tak bol statočný 😊 unho vzdy platí vela vysvetľovať a rozpravat, co sa bude diať.

Najrýchlejší a najefektívnejši spôsob je ale fakt vypalenie, najmä ak sa rozširujú.
Potom moze kozna predpísať lieky na imunitu