icon

Ako sa zbaviť bradavice?

monlienka
8. jan 2023

Baby poraďte mi niečo účinné na bradavice na nohe u syna.dakujem

compra
8. jan 2023

@monlienka Syn mal na ruke. Pouzivali sme Koloidum forte. Taku vodicku. Trvalo to asi mesiac, ale zmizla.

wonder13
8. jan 2023

@monlienka vypáliť dusikom

viestta
8. jan 2023

Ísť na kožné

cajomila
8. jan 2023

@wonder13 No to vypaľovanie?

wonder13
8. jan 2023

@cajomila sorry ale nerozumiem...

ladybug138
8. jan 2023

@monlienka akurat dneska som v dmke kupila naplaste, nalepujete a mala by zmiznut

cajomila
8. jan 2023

@wonder13 Ci boli to vypadlovanie bradavic?

buba183
8. jan 2023

@monlienka skúšala som vypaľovanie narástla znova. Mastičky.naplaste. A co mi zabralo. Točenie do jednej strany a po čase odpadne.

lucinka1988
8. jan 2023

@monlienka mne neponohlo nič, žiadne zázračné vodičky, zbytočne som čakala pol roka, kým to zmizne..Pomohla až kožná a vypálenie dusíkom, odvtedy po bradavici ani stopy

baboobchod
8. jan 2023

Z lekárne prípravok Duofilm, trpezlivo natierať podľa návodu a pred ďalším natretím zoškrabať odumretú vrstvu. Pomáha 👍🏻

wonder13
8. jan 2023

@cajomila nie neboli, chvíľočku zaštípe len.

mikadooo
8. jan 2023

@monlienka choďte kožnej, ona bradavicu pozrie a zhodnotí, čo je najúčinnejšie, či kolodium, alebo rovno vypáli. Tie voľnopredajné záležitosti sú nič moc, mojim deťom nepomohli. Výmenný lístok k detskej kožnej netreba.

cajomila
9. jan 2023

@mikadooo A to je špeciálna detská kožná ambulancia? O tom som ešte nepočula.
I keď aj keby bola v našom malom meste by aj tak chýbala.

mikadooo
9. jan 2023

@cajomila môže byť kožná spolu - aj pre deti aj pre dospelých, alebo to môže byť iba pre jednu kategóriu. My máme len detskú, ale predtým, keď tam bola stará, tak tá bola aj aj, len mala presne vyhradené časy pre deti a pre dospelých.