Ako sa zbaviť dlhodobých hlienov u detí?
Syn má 2r7 mes a už cez 2 tyzdne hlieny ktoré zatekaju..cez deň vypluje nejaký hlien,ale v moci ho to drhne len sa krúti nevie spať
Ja som už zúfalá čo mu dať, aj inhaluje aj vitamíny čaje sirup na imunitu veci spreje do nosa..
U dr sme boli 2x počúvala ho, včera mu brali vytery,dala mu teraz nejaký sirup aerus či tak nejako ale to je na alergiu
Ja nechápem už z čoho má tie hlieny.
Mal to niekto s dieťaťom?
Že má syn alergiu si vôbec nezvazovala? Ten sirup mu doktorka nedala asi len tak. Veď kvitne vserko mozne tak evidentne na niečo reaguje
@anonym_7ae97a myslí? Akože jemu to začalo zachripnutim bez teploty potom prešlo zachripnutie a začalo to zatekanie..
@anonym_7ae97a myslí? Akože jemu to začalo zachripnutim bez teploty potom prešlo zachripnutie a začalo to zatekanie..
@anonym_autor ma podráždenú sliznicu, tak sa tvorí hlien. Niekedy môže začať tiecť aj dekrét z oci.
Vyskúšaj ten sirup a uvidis či sa mu polepší. Zvyčajne sa dáva aerius na lacno. Neviem čo vám doktorka predpísala
@anonym_autor ma podráždenú sliznicu, tak sa tvorí hlien. Niekedy môže začať tiecť aj dekrét z oci.
Vyskúšaj ten sirup a uvidis či sa mu polepší. Zvyčajne sa dáva aerius na lacno. Neviem čo vám doktorka predpísala
@anonym_7ae97a oči má ok..dala pred spánkom,lebo najhoršie je to v noci.
@anonym_7ae97a oči má ok..dala pred spánkom,lebo najhoršie je to v noci.
@anonym_autor snáď mu to pomôže 🙂
@anonym_autor snáď mu to pomôže 🙂
@anonym_7ae97a no dúfam,ako bude mať ok tie vytery tak asi potom len tá alergia,alebo už neviem
@anonym_7ae97a no dúfam,ako bude mať ok tie vytery tak asi potom len tá alergia,alebo už neviem
@anonym_autor alebo este reflux
Inak moje dieta z toho halucinovalo z aeriusu
@anonym_4453f5 vážne? Ja sa bojím už tých liekov čo všetko môžu spôsobiť u deti
@anonym_4453f5 a čo bolo tvojmu?
@anonym_4453f5 a čo bolo tvojmu?
@anonym_autor kasel zachripnutie hlieny trvalo to 3 mesiace kym sa prislo ze su to mykoplazmy/ chlamydie
Dala som vecer a dieta bolo nervozne, stale sa pozeralo na strop, stale cosi ukazovalo ze tam je
Bolo to strasidelne
@anonym_autor kasel zachripnutie hlieny trvalo to 3 mesiace kym sa prislo ze su to mykoplazmy/ chlamydie
Dala som vecer a dieta bolo nervozne, stale sa pozeralo na strop, stale cosi ukazovalo ze tam je
Bolo to strasidelne
@anonym_4453f5 Ježiš to je vážne strašne..zistili mu až po 3 mes chlamýdie?!!
@anonym_4453f5 Ježiš to je vážne strašne..zistili mu až po 3 mes chlamýdie?!!
@anonym_autor pretoze sa mu striedalo lepsie potom horsie potom zase lepsie
@anonym_autor pretoze sa mu striedalo lepsie potom horsie potom zase lepsie
@anonym_4453f5 jaj,a čo mu robili vytery,

Že má syn alergiu si vôbec nezvazovala? Ten sirup mu doktorka nedala asi len tak. Veď kvitne vserko mozne tak evidentne na niečo reaguje