icon

Ako sa zbaviť molusiek?

andyh20
22. jún 2021

Prosím poraďte ako sa zbavíme molusiek. Už aspon tretí mesiac sa svätým trápime a je to poslednú dobu horšie. Používame Molusk ale robí mu to veľké rany . Dezinfikujem betadinom a potieran aj levanduľovým olejom.

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
oravocka
22. jún 2021

@andyh20 my sme boli na koznom vyberať, potom ešte nejaké natierať a už máme kľud. Aspoň dúfam

tatiana1980
22. jún 2021

@andyh20 sup na kozne vylupnut my sme bojovali 6 mes nic nepomohlo. Molusk sme pouzivali pomohol ale to musis len tu molusku potriet kozu ked potries urobi to rany

dollyzv
22. jún 2021

Môj chlap si ich porieral betadinom a prelepil leukoplastom,lebo potom samé praskli aby sa mu viac nerozniesli..už sa mu nevrátili

zazalienka
22. jún 2021

Môj syn mal 3 na ruke, neviem kde to chytil. Mám naj kamošku kožnú lekárku, poslala som jej foto že čo to je, a ona že molusky, že kde to chytil.. že mu to mám opatrne napichnut ihlou, vytlačiť servitkom tak aby som neprišla do kontaktu a hneď betadinou natrieť.. za dva dni sa zahojilo..

kkovacovak
22. jún 2021

@andyh20 určite ísť na kožné nech odstránia. Doma to sama určite nerob. Niekde to odstraňujú aj laserom. Je potom menšie riziko jaziev a iných poškodení

vitacalcin
Autor odpoveď zmazal