Ako sa zbaviť stafylokoka na koži bábätka?
Zdravim. Malo niektorej z vás bábätko stafylokoka na koži? Ako dlho ste sa toho zbavovali a čo vám najviac pomohlo a osvedčilo sa? My s tým momentálne bojujeme
Skus Debriecasan, je aj gel aj roztok, natierat, aj nostek mozes vytierat, aj tam sa zvykne usidlit.
A potom este Prosavon Scrub, mydlo, ktore sa pouziva pri dekontaminacii v nemocnici aj na MRSU. Netvrdim, ze je to to najlepsie pre detsku pokozku, ale ucinok ma.
Moj syn mal MRSA na kozi ako 11 rocny. Telo sme umyvali Octenisanom - ale nie len on, ale aj cela rodina, aby sa to neprenasalo. Kazde oblecenie len raz na sebe a potom na 90 stupnov do pracky, postelne pradlo som menila asi kazde 2-3 dni a tiez prala na 90 stupnov. Tie vyrazky sme tiez dezinfikovali octeniseptom a prelepovali, aby sa nedostali do kontaktu s nicim a nikym inym. Cele to trvalo 3 mesicae. Bez masticiek a antibiotik. Najdolezitejsia pri tom je ta dezinfekcia a hygiena.

@simaa111 môj syn to mal ako 1.5rocny - mal zlatého stafylokoka, mal atopicky ekzem a keď si to skrabal tak sa mu tam dostala infekcia.. vtedy dr predpísala kortikoidy Fucidin (ale u nás to už bola posledná moznost, lebo predtym pouzival kadejake masticky) a ešte jeden Fucidin ďalší to už neviem presne co bolo ale jeden bol na suché miesta a druhy na mokvave.. odvtedy chvalabohu mame v podstate aj po ekzeme..