Ako správne dávkovať doplnky pre alergické dieťa?
Ahojte.
Odkedy dcérka nastúpila do škôlky, hapruje nám zdravie - týždeň v škôlke, 2 týždne doma (zvýšená teplota, kašeľ, sople). Už som z toho unavená. Ani nie tak, že tá choroba príde, ale z jej 2 týždňovej dĺžky. Ide doslova z choroby do choroby. Som v 33.týždni tehotenstva a už mám fakt dosť aj sama so sebou.
Boli sme aj na výter, má moraxellu (to už má od pólky septembra).
Každý deň vyplachujeme morskou vodou, difuzujeme EO, natierame spodky noh, Inhalujeme.. Ja už mám pocit, že som urobila maximum a nič nepomohlo.
Užíva tekuté C, D, zináčik + rybí olej(tekutý)
Betaglukán(kapsula) a Qvercetín (prášok).
A ešte probiotiká čistý noštek ( to jej dávam ráno nalačno ).
Je alergik.
Potrebujem poradiť, kedy dávať tieto doplnky?
V akých časoch? Nechcem dávať všetko naraz.
Viete mi poradiť ešte niečo, čo by som mala/mohla zmeniť ?
Ďakujem za radu!
* sladké neje vôbec, mliečne tiež nie. Veľa vetrám, nebabuším ju, snažíme sa o low-tox domácnosť.
Za mna prestan davat vsetky tie doplnky, ale ze uplne. Ved jej imunitny system nema ani len sancu zacat bojovat a tvorit si protilatky. Neustale dopovanie umelinami. Daj jej ovocie, caj s citronom, zeleninu a nechaj ju prejst vsetkym tym, co ju pocka a neminie. Ci uz tento rok, alebo buduci, alebo ked nastupi do skoly.
Ak by tie choroby naozaj zacali byt neunostne (co tvoje su uplne v poriadku a bezne), tak je to skor otazka na imunologa, ci ma imunitu v poriadku.
uff prepac, som tazko chora a beriem kvanta liekov, ale tolko toho "tlacit" do dietata?? to sa mi nezda vhodne. treba sa zamerat na ine sposoby ziskavania imunity ako vyzivovymi doplnkami ktore aj tak nie su urcene ak ma dieta/dospely deficit
uff prepac, som tazko chora a beriem kvanta liekov, ale tolko toho "tlacit" do dietata?? to sa mi nezda vhodne. treba sa zamerat na ine sposoby ziskavania imunity ako vyzivovymi doplnkami ktore aj tak nie su urcene ak ma dieta/dospely deficit
@kacena4 to všetko nám poradila nutričná terapeutka, s ktorou riešim potravinové alergie.. nemám to zo svojej hlavy

@nikolka232 Odhlas ju zo skolky a uzi si tehotenstvo v klude. Moze nastupit aj o rok neskor.
K teme: Nepomoze nic, iba cas. Musi si tym prejst.