Ako správne používať čapíky proti horúčke?
Ahojte baby natierate niečim čapík keď ho dieťaťu zavádzate ?
Ja vacsinou tiez nie, ale pokial chces, mozes pouzit cokolvek od teloveho mlieka, kremu na zadok, olej az po vazelinu.. pripadne staci len trosku nahriat spicku prstami. Ono je tiez rozdiel ci je to babatko alebo vacsie dietatko.
Stačí nahriať chvíľu v ruke
Netreba natierať ničím, nie je dôvod
Zdravím, čapík určite nieje treba ničím natierať, stačí ho chvíľu zahrať aby bolo zavádzanie ľahšie, určite si skontrolujte množstvo účinnej látky v čapujú nakoľko je to podľa hmotnosti dieťatka 🙂
Ano lubrikacnym gélom
Ničím naco
Už v ruke sa pekne rozpúšťa ale závisí aký pouzivate
@july0 olejcekom, ci vazelinou, cize nieco dost neutralne co ma malo chemikalii v sebe. ale nie telove mlieko majngot,ved to stipe, skuste si to dat na konecnik, umeliny a chuda to babatko, resp.dieta.
Cipok vzdy natriem, ide 100xlahsie dnu, mozno to netreba, narvete ho i tak, ale urcite je to miernejsie s natretim, potvrdi aj moj maly 🙂
@july0 nie
@jamidea telove mlieko stipe na konecniku?? To uz kvoli comu? Ja osobne pouzivam len telove mlieko od La roche posay lipikar a neviem co je na nom viac umele ako na nejakom (vacsinou vonavom) detskom oleji. Ale zasa este som si telove mlieko na konecnik nedavala, tak neviem, ty ano? Ci podla coho sudis ze to stipe?
@anavixy ano stipe, a napr.skusilasi na sebe vlhke utierky? Detske? Raz som sla k zenskej, tak som predtym na wc pouzila detsku vlhku utierku a tu stiplavu sviezost si nechcem viac zopakovat, a to som tam dolu uplne zdrava. Odvtedy som vlhke utierky minala na ine ucely, nie na ludske telo.

Vôbec. Ani netreba. Pekne vlezie dnu, keďže sa tam aj sám rozpúšťa.