icon

Ako ste zatočili s refluxom u bábätka?

diaszoky
12. okt 2023

Mali ame ho iba skryty. Gastro povedala ze pokial nevracia nedavala by ani situp. Teraz mala zacala vrackat raz ano raz nie.. mensie davky castejsie unaa nerealne vrieska pyta si papat. Nepomaha ani odhrgnutie ci vyvisena poloha.ked ju dam na plece odhrgne si aj mlieko. Beba ar jej nesadlo.Mam uz depresie z toho co dnes bude☹️poradna az zajtra

evelyn246246
12. okt 2023

.. nam pomohlo nutrilon ar, pomaly do zvslej polohy a len cakat kym si odgrgne bez tlapkania po chrbatiku..popripade dat do lahu ale vo zvysenej polohe..pod matrac v postielke malicky vankusik aby sa vytvoril sklon ..drzim palce

viestta
12. okt 2023

Nezatocili. Naucili sme sa s nim zit, obmedzovat neprijemnosti, ktore sposoboval a nakoniec z toho vyrastol, aj ked dodnes je na toto velmi citlivy. Dokladne odgrgnut, neukladali sme po nakrmeni hned lezat, vyvysena poloha v postielke (mali sme nohy postielky podlozene knihami)

nikha2809
12. okt 2023

No nijako, časom to prešlo tuším okolo roka.U nas to išlo prúdom u oboch deti.

diaszoky
autor
12. okt 2023

@evelyn246246 ked ju dam tak zvracia tak ci tak au gontana z nosteka jej ide

diaszoky
autor
12. okt 2023

@viestta to mame áe ona napr nie vzdy chce byt na pleci zacne plakat kricat

lenkakamen
12. okt 2023

@diaszoky z mojich skusenosti nepomohlo nic..vseetky rady aj nerady som skusila...nas druhorideny mal bolo to strasne obdobie..bola som nachystana na koliky bo starsi mal ale toto bol masaker...uspala ho a za 10 min bol hkre co jo to budilo jak mu ta kyselina sla hore... nepotesim ta ale povacsine to zmizne ked sa dieta zacina prikrmovat...jak sme zacali odrazu to bolo fuc...

viestta
12. okt 2023

@diaszoky musite jej najst polohu, v ktorej sa jej ulavi

diaszoky
autor
12. okt 2023

@lenkakamen ☹️☹️☹️

kr058
12. okt 2023

Ahoj, u mojich musel reflux až sám odznieť ako rástli. Ale najmä ten starší to mal fakt ťažké. Keď chceš, mám na blogu ako sme s tým bojovali a aké sú vlastne k tomu možnosti:
https://budmezdravi.sk/reflux-u-dojcata/

lenkakoc444
12. okt 2023

@diaszoky ako baby pisu len sa tymnauzit zit a cakat kedy to prejde. Moj ma skoro rok a este stale ma reflux aj ked uz malo. Dufala som ze ked zacneme s prikrmamy prejde to. Mylila som sa, rozvracal sa este viac. Ak je mas dieta na um najdi take AR ktore jej sadne nam to velmi pomohlo, nezahustenym sa dusil.

bejbypd
12. okt 2023

Prešlo nás to okolo 10 až 12 týždňa..dovtedy som robila všetko,množstvo kvapiek až kým som to neprijala a ako viestta hovorí,naučila sa s tým žiť .to znamená, kŕmení len vo zvýšenej polohe,v ktorej som ho držala aj cca 15 minút po kŕmení, aj tak spával, vždy na nejaký bok a podobne..A každým týždňom to bolo lepšie a lepšie až zrazu keďže už som na to bola zvyknutá prestal zvracat a ja som ho mohla konečne hneď položiť,hneď sa s ním pomaly hrať a podobne..z toho sa veľakrát skutočne musí len vyrásť..nie je to príjemné, mama trpí ešte asi viac ako bábätko..ale bude to lepšie uvidíš

diaszoky
autor
12. okt 2023

@bejbypd dufam 😭😭

tosomja
12. okt 2023

@diaszoky nosič. A vydržať aj plač bábätká.

majlo1234
12. okt 2023

Nijak, presiel cca v polroku

diaszoky
autor
12. okt 2023

@tosomja ☹️

kitycat
12. okt 2023

@diaszoky a co, nepribera ci nevladzes prezliekat grcky?