icon

Ako zastaviť začínajúcu chorobu?

misickaa4
8. sep 2021

Ahojte, mate nieco pri detoch (2r) overene, ze ked to date pri zaciatkoch potencionalnej choroby, tak to zaberie?

Dakujem

elizabet173
8. sep 2021

@misickaa4 moja kamarátka zvýšila prísun vitamínu C, kľudnejší režim, veľa tekutín, tvrdí, že zaberalo.

unicornlady
8. sep 2021

aj vitamín D v kvapkách, probiotiká kvapky

kristina1001
8. sep 2021

@misickaa4 my sme boli minuli týždeň chorý partner ja moja mama aj brat tiež som tu písala ako pomôcť aby sa mala 11 mesačná od nás nenakazila lebo začala kašľať a kychat ale podstate mi sme nosili len rúško malej dávam stále devit a biogaja probiotika a úprimne ti poviem kašľala asi tri dni a znicoho nič to prešlo až mi to prišlo divné a zrejme kašľala len preto že počula aj náš a opakovala lebo každom zakaslani sa na nás pozrela a začala sa smiať malá bola zdravá a nič od nás nechytili neviem či tato rada pomôže ak nie tak ignorujte a ešte máme doma aromalampu dávala som do nej dve kvapky eukaliptusu a dosť to pomohlo aj nám na dýchanie aj malej v minulosti plné odporúčam

misickaa4
autor
8. sep 2021

@unicornlady vitamin d davame pravidelne , aj probio

lucimax
8. sep 2021

@misickaa4 u nás ASAP cibuľový sirup, Kaloba a sinupret. U dospelých Samahan. ;)

jankapepe
8. sep 2021

@misickaa4 každá choroba si vyžaduje inú liečbu 🤔 začiatok akej choroby máš na mysli?

misickaa4
autor
8. sep 2021

@jankapepe sopliky zatekajuce, kychanie. Asi bezne prechladnutie, sopliky ma zatial cire ale stekaju mu

jankapepe
8. sep 2021

@misickaa4 mar s morskou soľou do nosa. C vitamín. Herbalmed čaj na prechladnutie. Valovic kvapky na imunitu. Jeden dva večery Ibalgin sirup.

Ráno večer riadne obliekať 🙂 tenká čiapka. Na obed keď je teplo vyzliekať 🙂 podľa teplôt kľudne do trička s krátkym rukávom 🙂

gugulko
15. sep 2021

Tymianovy krém od just natierať chodidlá pred spánkom dutiny medzi očami robí zázraky overené...kamoška To vie objednať daj vedieť....