Ako zastaviť začínajúcu chorobu?
Ahojte, mate nieco pri detoch (2r) overene, ze ked to date pri zaciatkoch potencionalnej choroby, tak to zaberie?
Dakujem
aj vitamín D v kvapkách, probiotiká kvapky
@misickaa4 my sme boli minuli týždeň chorý partner ja moja mama aj brat tiež som tu písala ako pomôcť aby sa mala 11 mesačná od nás nenakazila lebo začala kašľať a kychat ale podstate mi sme nosili len rúško malej dávam stále devit a biogaja probiotika a úprimne ti poviem kašľala asi tri dni a znicoho nič to prešlo až mi to prišlo divné a zrejme kašľala len preto že počula aj náš a opakovala lebo každom zakaslani sa na nás pozrela a začala sa smiať malá bola zdravá a nič od nás nechytili neviem či tato rada pomôže ak nie tak ignorujte a ešte máme doma aromalampu dávala som do nej dve kvapky eukaliptusu a dosť to pomohlo aj nám na dýchanie aj malej v minulosti plné odporúčam
@unicornlady vitamin d davame pravidelne , aj probio
Tymianovy krém od just natierať chodidlá pred spánkom dutiny medzi očami robí zázraky overené...kamoška To vie objednať daj vedieť....

@misickaa4 moja kamarátka zvýšila prísun vitamínu C, kľudnejší režim, veľa tekutín, tvrdí, že zaberalo.