Ako zlepšiť imunitu pre 2,5-ročné dieťa?
Ahojte. Asi každá z vás pozná "zázvorový shot"
Chcem si ho vyrobiť doma pre 2.5 ročné dieťa, keďže chodí do škôlky a je veľmi, veľmi často chorý.
Máte s tým skúsenosť ako to pomáha na imunitu? Užívať to má každé ráno alebo je to často?
Ďakujem. 🙂
Pripadne môžte poradiť ešte čo dávate vy vašim deťom na imunitu 🙂
Mám skúsenosť len s tým, že 8r syn nechce vôbec zázvor, lebo ho to štípe. Ani veľmi zriedený.
ja mám problém ho vypiť, nedávala by som ho takému malému dieťaťu...imunoglukan skús kúpiť, mne dcéra vôbec nebola chorá, raz v januári a teraz syn, inak pekne skôlku prešli, vši a kiahne nerátam.
Davame sirup Rhinimun, kazdy deň, 10 mesiacov počas roka.
Ziadne zazracne napoje neexistuju .Kazde zdrave dieta ma imunitu, ta sa buduje casom. Vit D V zime , byt vela vonku, za peniaze co by si vyhodila za sirupy kup radsej pernanamentku na kupko, kvalitny spanok je dolezity , eliminovat stres.a snazit s jest zdravo.
@biglovemom permanentka na kupko pre večne choré dieťa sú rovnako vyhodené peniaze ...
Zázvor je na imunity skvelý, len je otázne či to bude chcieť. Ja mám problém piť to .
Nic nepomoze ja mam dobru skusenost s betaglukanmi hned pri prvych priznakoch vacsinou choroba odozneje bez vypuknutia alebo len velmi mierne stale minimalne na 2 dam tyzdne. A v zime klasika D3. Zazvor by som nedala ten mam problem aj ja vypit a to som dospela strasne ma po nom pali hrdlo. A pohyb, neprekurovanie izieb, otuzovanie su tiez velmi ucinne na imunitu.
On nemá problém so zázvorom a jasné, že nie vo veľkom množstve. Myslela som, každé ráno mu dať za lyžičku - dve
@ayato bolo to obrazne pisane… Proste cim Bude Dieta starsie tym bude menej chore . Premna zamna nech do nho pcha co chce ,jej peniaze 😊
Skus a uvidis.tiez som mala Vitamini nakupene ked Dieta zacalo chodit do jasli ,tiez som patrila k tym nevedomym😂 potom ma detsky lekar schladil😂
3,5r jej nic nedavam , chodime na kupko cely rok,sportuje, dobre spi….po prvom roku v jasliach je chora 2-3x rocne.

Pripnem sa. Mám rovnaký problém s 3 ročným škôlkárom 😀