icon

Ako zmeniť pediatra skôr ako po 6 mesiacoch?

verca2501
28. jún 2024

Dobrý deň, chcela by som sa informovať či niekto nemá podobnú skúsenosť. Máme 3 mesačne dvojičky a chceli by sme zmeniť pediatričku nakoľko nie sme sňou spokojný, už sme mali aj nového doktora vybaveného ktorý nám tvrdiť že ak nám bude pani doktorka vravieť že musíme počkať 6 mesiacov že to nieje pravda, včera naša doktorka volala snim a dneska nám volal že nás nemôže zobrať že musíme počkať tých 6 mesiacov. Menil niekto pediatra skôr ako po 6 mesiacoch?

gemerka17
28. jún 2024

@verca2501 myslím, ze sa to da. Ale musíš to TY odkomunikovat s poisťovňou.

patka06
28. jún 2024

Nedá na to, na zmenu lekára má pacient nárok po 6 mesiacoch

ka_ta_ri_na
28. jún 2024

Ahoj, teraz sme v BA menili pediatra po 4 mesiacoch od narodenia a nikto nerobil žiaden problem.

aliaray1
28. jún 2024

@ka_ta_ri_na aj my sme takto menili ale treba podotknut, ze sme prechadzali k sukromnym.

luccija
28. jún 2024

@verca2501 veľmi sa mi nepáči takéto vydieranie, ale počula som o tom, že až po pol roku.Zavolaj do poisťovne a porad sa, alebo si zaplať ako samoplatca vyšetrenia.

ka_ta_ri_na
28. jún 2024

@aliaray1 napokon sme aj my išli k súkromnej ale mali sme prv vyhliadnutu štátnu a keď sme to tam riešili prvotne tiež s tým nemal byt problém. Ale napokon sme sa na základne recenzií rozhodli ísť inde.

gemerka17
28. jún 2024

@patka06 po 6 mesiacoch to ide bez problémov, skôr jedine, ze to potvrdí poisťovňa. Predsa ako pacient nebudeš čakať tak dlho, ak je lekár neschopný, neochotny ťuťňto. Len to treba vybaviť.

verca2501
autor
28. jún 2024

Ďakujem za rady 🙂 v pondelok zavolám do poisťovne 🙂 hneď mi to bolo divné nakoľko mi lekár tvrdil že nemusíme toľko čakať, že to ide kedykoľvek ale keďže naša pani doktorka ma stým problém..budem to musieť vyriešiť takto 🙂