Ako zmeniť pediatra skôr ako po 6 mesiacoch?
Dobrý deň, chcela by som sa informovať či niekto nemá podobnú skúsenosť. Máme 3 mesačne dvojičky a chceli by sme zmeniť pediatričku nakoľko nie sme sňou spokojný, už sme mali aj nového doktora vybaveného ktorý nám tvrdiť že ak nám bude pani doktorka vravieť že musíme počkať 6 mesiacov že to nieje pravda, včera naša doktorka volala snim a dneska nám volal že nás nemôže zobrať že musíme počkať tých 6 mesiacov. Menil niekto pediatra skôr ako po 6 mesiacoch?
Nedá na to, na zmenu lekára má pacient nárok po 6 mesiacoch
Ahoj, teraz sme v BA menili pediatra po 4 mesiacoch od narodenia a nikto nerobil žiaden problem.
@ka_ta_ri_na aj my sme takto menili ale treba podotknut, ze sme prechadzali k sukromnym.
@aliaray1 napokon sme aj my išli k súkromnej ale mali sme prv vyhliadnutu štátnu a keď sme to tam riešili prvotne tiež s tým nemal byt problém. Ale napokon sme sa na základne recenzií rozhodli ísť inde.
Ďakujem za rady 🙂 v pondelok zavolám do poisťovne 🙂 hneď mi to bolo divné nakoľko mi lekár tvrdil že nemusíme toľko čakať, že to ide kedykoľvek ale keďže naša pani doktorka ma stým problém..budem to musieť vyriešiť takto 🙂

@verca2501 myslím, ze sa to da. Ale musíš to TY odkomunikovat s poisťovňou.