Ako zmierniť bolesť po stiahnutí predkožky?
Dobrý deň. Potrebujem rádu..boli sme pred týždňom na urológii kde synovi stiahol predložku lebo mal tam nazbierané mazivo..kázal nám macit a umývať v harmanceku...no je to týždeň a vkuse ho boli a má ho dosť opuchnutý... nepoznate nejaký krém.. čaj... liečivo aby sme mu ho čím skôr dali dokopy 🤗 vďaka za vaše skúsenosti a rady 😍😍😍
@mamkacharlotta Slezovy krem z Justu, je práve na podráždenú pokožku, zakaznicky si chvália na tieto problémy, u nas doma ho používame zas na sťahovanie predkožky.. keby si mala záujem kľudne mi napis 🙂
@monny222 my sme týžden čo mu stiahol dr. a kázal umývať a čistiť a harmancekovym čajom..len on má ho tak červeny a opuchnuty že sa nemôžem ani dotknúť...a pomáha?? Potrebujem ho zahojiť a upokojiť
@monny222 my sme týžden čo mu stiahol dr. a kázal umývať a čistiť a harmancekovym čajom..len on má ho tak červeny a opuchnuty že sa nemôžem ani dotknúť...a pomáha?? Potrebujem ho zahojiť a upokojiť
@mamkacharlotta to už je na liečbu, ja som preplachovala striekačkou Betadinom a natierala som to Framykoinom. Chodte zas k lekarovi, to by už nemal mať tak moc bolestivé a spuchnuté.
@mamkacharlotta framykoin, repik
Sa cudujem ,ze mu nedal koktikoidnu masticku na mesiac aspon preventivne..nam velmi pomohla a to som natierala len 2 tyzdne ..klop klop od vtedy mame pokoj...skus mu zavolat,ze sa to nezlepsuje...ja by som tak urobila... alebo nech ti predpise aspon framykoin ako sa spomina vyssie..
boli ste u uro so zapalom, ci preco mu to nasilu stiahol? je normalne, ze tam mal mazivo, ak nebol zapal, tak mu to nemal trhat, a ak zapal bol, tiez nemal trhat a mal dat atb mast, napr. framykoin. (som laik so skusenostou) upriumne, hladala by som ineho urologa.
@mamkacharlotta skus ako baby rádia najprv repik alebo framykoin, potom na upokojenie ked tak tento slezovy, ten by mal pomôcť skludnit pokozku a podrazdenie
Sa cudujem ,ze mu nedal koktikoidnu masticku na mesiac aspon preventivne..nam velmi pomohla a to som natierala len 2 tyzdne ..klop klop od vtedy mame pokoj...skus mu zavolat,ze sa to nezlepsuje...ja by som tak urobila... alebo nech ti predpise aspon framykoin ako sa spomina vyssie..
@alenamihal tak určite zajtra mu budem volať že čo ďalej že sa to nezlepšuje či niečo nemôže predpísať
Framykoin mám doma.. môžem mu to ošetrovať zatial stym a ráno zavolám dr. Že či nemôže niečo predpísať
@mamkacharlotta to už je na liečbu, ja som preplachovala striekačkou Betadinom a natierala som to Framykoinom. Chodte zas k lekarovi, to by už nemal mať tak moc bolestivé a spuchnuté.
@mdse lekár nám odporúčal len umývať plus harmančekovy vývar a čistiť..no nemám dajaky pocit aby sa to zlepšovalo..
Aj toho pinda mám krém...tak kus teraz po kúpaní viem že kus to zatrpne...
Aj toho pinda mám krém...tak kus teraz po kúpaní viem že kus to zatrpne...
@mamkacharlotta malý mal úzku predkožku, pinďa krém nepomohol, potom som kúpila krém so slezom, to už celkom šlo, ale stále nešla úplne dole. Boli sme na urológii, kde mu ju dal úplne dole a predpísal masť s kortokoidmi, už na druhý deň o ničom nevedel, nič ho nebolelo. Určite volať, toto nie je normálny jav.
EMLA krém. ZS
@ninazemna kúpim alebo na predpis?
@mamkacharlotta prosím ťa, najprv si riadne prečítaj popis a použitie ako to kúpiš. Lekárovi si volala?
@ninazemna kúpim alebo na predpis?
@mamkacharlotta co povedal doktor?
@mamkacharlotta co povedal doktor?
@monny222 áno volala...že len framykoin a mastit ono sa to zahojí upokojí 😘
Ďakujem za každú jednu radu 🤗

@mamkacharlotta Slezovy krem z Justu, je práve na podráždenú pokožku, zakaznicky si chvália na tieto problémy, u nas doma ho používame zas na sťahovanie predkožky.. keby si mala záujem kľudne mi napis 🙂