icon

Ako zvládne dieťa magnetickú rezonanciu hlavy bez anestézie?

alezia
Včera o 21:31

Ahojte, mate pls niekto čerstvú skusenosti s MR bez narkozy? V akom veku to Vase deti zvladli? Nam bolo povedane, ze az od 12 rokov. Dcera ide mat 8, pripravujem ju na to uz dlhsie a rada by som vyskusala bez narkozy. Da sa niekde absolvovat MR bez narkozy aj v tomto veku?

lenicka298
Včera o 21:54

Ahoj, moja dcérka bola ako 4 ročná, a zvládla to bez narkózy 🙏 ochotný vyskúšať to boli v Novamede v BB. Bola som ochotná aj zaplatiť koľko bude treba, len nech to skúsia, ale nechceli nič.

alezia
autor
Včera o 21:59
@lenicka298

Ahoj, moja dcérka bola ako 4 ročná, a zvládla to bez narkózy 🙏 ochotný vyskúšať to boli v Novamede v BB. Bola som ochotná aj zaplatiť koľko bude treba, len nech to skúsia, ale nechceli nič.

@lenicka298 Mala vysetrenie aj s kontrastnou latkou? Doktorka mi povedala ze jej stačí bez, ale ked som ju objednala na MR tak mi povedali ze to sa uvidi v priebehu vysetrenia

lenicka298
Včera o 22:03
@alezia

@lenicka298 Mala vysetrenie aj s kontrastnou latkou? Doktorka mi povedala ze jej stačí bez, ale ked som ju objednala na MR tak mi povedali ze to sa uvidi v priebehu vysetrenia

@alezia nám doktorka povedala, že bude treba, ale na MR usúdili, že netreba. Malú som pripravovala aj na kontrastnu látku...

ivicatolic
Dnes o 08:12

@alezia prečo by ju nemalo zvládnuť bez nej ?