icon

Ako zvládnuť horúčavy s deťmi do troch rokov?

8. jún 2024

Ahojte. Ako trávite s detmi na materskej obdobie keď je už teplejšie čiže 28+c ? Napr. Si všímam , že cez víkend v meste nikoho nikde ani kočíkove mamičky...kde sú všetci? Tak isto skoro nikto na ihriskách..
Môj 2 ročný ťažko znáša takéto tepla aj ked je rad vonku dlho tam nevydrží.. on teda je ten "uvrestany typ " náročného dieťaťa od malička. Nič moc ho nebaví max . chvíľu na ihrisku v takomto teple a teda pravdupovediac neviem ako strávime horúčavy tu na západe SK.
Nemáme rodinu ani nikoho, žijeme v byte.
PS: závidím všetkým mamičkám čo môžu ísť k rodičom z bytu čo i len na záhradu poprípade bazén 🤧😒
Inak pekný víkend, želám

pribinak
8. jún 2024

Počas leta sme už ráno o 7.30 boli vonku, ale o najneskôr o 11.00 hod sme boli doma a potom sme chodiii von až po 18.00 hod

Ani ja nemám rada horúčavy

Však nemusíš sedieť v byte, dá sa ísť von na kupko, k jazeru, do lesa, ….

autor
8. jún 2024

@pribinak ďakujem za tip . tiež tak sa snažíme že doobeda vonku . Takpovediac si neviem predstaviť ani byť na kúpalisku s nim to by mi asi nevydržal..

nikpa
8. jún 2024

Tiež sme zo západu. Ráno sme chodili von skôr, medzi 7.30-8hod. kým sme vydržali a teplo nás nevyhnalo domov. To bolo zvyčajne pred 10hod. A potom sme išli zase von až po 17hod. Keď sa dalo, chodili sme sa kúpať ale vždy až po tej 17hod. Tieto horúčavy zase nebudú dlho, stačí vydržať pár týždňov počas júla a augusta.

pribinak
8. jún 2024

Vsak s takým malým cely deň na kupku sa vydržať ani nedá. Šli sme napr o 16.00 do konca
Alebo ráno, ale určite nie na cely deň

dzejny656
8. jún 2024

My sme normálne chodili von doobeda tak od 8-10 a potom poobede od 16. Mojej malej ale teplo nikdy nevadilo. Chodili sme často aj na kúpalisko, na ihriská tieni, do lesa, prípadne do nejakého kútika, múzea atď.
Pre mňa bolo leto oveľa lepšie obdobie na trávenie času s dieťaťom ako zima.

candii
8. jún 2024

Nuž počas najväčších horúčav len doma. A to už mám veľké deti, 8 a 6r. To ani dospelý nevydrží hlavne my v meste .. kde je betónová džungľa. Buď skorej ráno alebo až večer neskôr.

dadka1997
8. jún 2024

Ja tiež neznasam horucavy, chodili sme von skoro rano 8/9 alebo poobede po 4/5 hodine ..

autor
9. jún 2024

Ďakujem 😊